کد خبر: 4257664
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
نماینده ولی فقیه در منابع طبیعی لرستان:

مؤلفه‌های مکتب شهید سلیمانی برای نسل جوان تبیین شود

حجت‌الاسلام والمسلمین حیات‌الغیبی با تأکید بر لزوم الگوگیری از مکتب سلیمانی و معرفی مؤلفه‌های این مکتب به نسل جوان، گفت: عبودیت و بندگی، اخلاص، ولایتمداری، شجاعت، حُسن خُلق، شهادت‌طلبی و ساده‌زیستی از مؤلفه‌های مکتب سلیمانی است.

حجت‌الاسلام حیات‌الغیبی، نماینده ولی فقیه در منابع طبیعی لرستانبه گزارس ایکنا از لرستان، امروز، ۱۳ دی‌ماه بعد از برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورای حسینی به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت امام محمدباقر(ع) و گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی مراسمی با حضور کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان برگزار شد.

در این مراسم که در نمازخانه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین حیات‌الغیبی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی لرستان به بیان پاره‌ای از ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی شردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی پرداخت.

وی با تأکید بر لزوم الگوگیری از مکتب سلیمانی و معرفی و تبیین مؤلفه‌های این مکتب برای نسل جوان، افزود: مکتب شهید سلیمانی مؤلفه‌هایی دارد که از جمله آنها می‌توان به عبودیت و بندگی خداوند تبارک و تعالی، اخلاص، حب اهل‌بیت عصمت و طهارت، ولایتمداری، روحیه سلحشوری، شجاعت، حُسن خُلق، شهادت‌طلبی ساده‌زیستی و حمایت از مظلومان و ستمدیدگان اشاره کرد.

حیات‌الغیبی در ادامه با تبریک به مناسبت سالروز ولادت امام محمدباقر(ع)، اظهار کرد: این امام همام در بُعد عبودیت و بندگی همچون آباء و اجداد طیبینش دارای مقامات عالیه‌ای بودند و هر مقدار از عمر پربرکت امام محمدباقر(ع) سپری می‌شد، بندگی او نسبت به خالق هستی بیشتر می‌شد و این ویژگی می‌تواند درس گران‌بهایی برای رهروان و شیعیان این امام باشد.

وی اضافه کرد: امام محمدباقر(ع) در عصر خود به‌عنوان یک شخصیت علمی زبردست زبانزد خاص و عام بودند، ایشان یکی از چهره‌هایی بودند که در تاریخ اسلام مهندسی علمی(حوزه‌ای علمیه) را بنا نهادند و با انقلاب فرهنگی خود توانستند در دوران خلفا و تاکنون هدایت علما و فرهنگ جهان اسلام را طراحی کنند.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی لرستان ادامه داد: امام محمد باقر(ع) از نظر زهد و روشنفکری و زمان‌شناسی دارای یک شخصیت منحصر به فردی بود و توانست دسیسه‌های دشمنان به ‌ویژه در ایجاد نحله‌های انحرافی برای اختلاف بین جامعه اسلامی مدیریت کنند و با حرکت علمی پاسخ آ‌ن‌ها را داد و حرکت‌شان را خنثی کرد.

وی گفت: این امام همام از فضیلت‌های زیادی برخوردار بودند و مجموع این ویژگی‌ها و فضیلت‌ها سبب شده بود تا همه مردم از خواص و عوام چشم امیدشان به ایشان باشد.

انتهای پیام
captcha