کد خبر: 4252886
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
همزمان با سراسر کشور

جشنواره حمایت از تشکل‌های قرآنی در لرستان برگزار می‌شود

نخستین جشنواره ملی حمایت از تشکل‌های قرآنی مردم نهاد همزمان با سراسر کشور بهمن ماه در لرستان برگزار می‌شود.

نخستین جشنواره حمایت از تشکلات قرآنیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی لرستان، نخستین جشنواره ملی حمایت از تشکل‌های قرآنی مردم نهاد، همزمان با سراسر کشور در لرستان برگزار می‌شود.

مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، خانه‌های قرآن و عترت، پایگاه قرآنی مساجد و جلسات قرآنی عمومی می‌توانند آثار خود را در قالب ایده، طرح، برنامه و محصول به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. 

در مرحله اولیه ارزیابی و داوری آثار از سوی دبیرخانه‌های مراکز استانی و در لرستان در اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان انجام می‌شود.

طرح‌های ارسالی می‌تواند در موضوع آموزش همگانی قرآن کریم با محوریت تدبر در قرآن کریم و گفتمان سازی و تبلیغ با اولویت نهضت زندگی با آیه‌ها بوده و رده سنی مخاطبان طرح‌ها خردسالان زیر ۷ سال، کودکان ۷ تا ۱۲ سال، نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال، جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال شامل دانشجویان و طلاب و  بزرگسالان بالای ۲۹ سال مخاطبان طرح‌های ارسالی هستند. 

تشکل‌هایی که مایل به شرکت در این جشنواره‌ هستند می‌توانند آثار خود را تا پایان آذرماه جاری به دبیرخانه‌های استانی ارسال کنند، ارزیابی و داوری آثار دی ماه سال جاری و همچنین همایش پایانی و اهدای جوایز بهمن ماه امسال برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ارسال آثار می‌توانند به پایگاه اینترنتی سازمان قرآن کریم به آدرس www.telavat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha