کد خبر: 4252149
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶

طرح ملی «شباب‌الرضا(ع)» در 3 شهر لرستان اجرا می‏‌شود

دبیر تخصصی قرآنی کانون‌های خدمت رضوی لرستان از اجرای طرح ملی «شباب‌الرضا(ع)» به‌صورت آزمایشی در شهرستات‌های خرم‌آباد، بروجرد و الشتر خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی برای گسترش این طرح به سایر شهرستان‌های استان نیز در دستور کار قرار دارد.

روح‌الدین بلواسی، دبیر تخصصی قرآنی کانون‌های خدمت رضوی لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از کانون‌های خدمت رضوی استان لرستان، نشست بررسی اجرای طرح ملی تلاوت «شباب‌الرضا(ع)»، 13 آذرماه با حضور نمایندگان مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، دبیر طرح ملی شباب‌الرضا(ع)، معاونت کانون‌های خدمت رضوی استان لرستان و دبیر تخصصی قرآنی این کانون در خرم‌آباد برگزار شد.

حسین مقدم‌کیا، دبیر طرح ملی تلاوت شباب‌الرضا(ع) در این نشست با اشاره به اهداف بلند این طرح اظهار کرد: امیدوارم با حمایت خادمیاران و یاوران رضوی در استان لرستان، بتوانیم طرح ملی شباب‌الرضا را در تمامی شهرستان‌های استان لرستان اجرا کنیم.

وی با اشاره به اینکه از مهم‌ترین اهداف ما در این طرح، معرفی رابطان قرآنی در هر شهرستان، ثبت‌نام علاقه‌مندان و ارائه برنامه‌های آموزشی ویژه است، افزود: طرح شباب‌الرضا(ع) به دنبال شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی در میان نوجوانان و جوانان است و امیدوارم بتوانیم با همراهی کانون‌های خدمت رضوی، این حرکت ارزشمند را گسترش دهیم.

روح‌الدین بلواسی، دبیر تخصصی قرآنی کانون‌های خدمت رضوی لرستان با اشاره به روند اجرایی این طرح در لرستان اظهار کرد: نمایندگان و رابطان قرآنی شهرستان‌های استان مشخص شده‌اند و تلاش می‌کنیم در مرحله نخست، این طرح را به‌صورت آزمایشی در شهرهای خرم‌آباد، بروجرد و الشتر اجرا کنیم.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی برای گسترش این طرح به سایر شهرستان‌های استان نیز در دستور کار قرار دارد، افزود: طرح ملی تلاوت شباب‌الرضا(ع) یکی از برنامه‌های مهم مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی است که با هدف ترویج معارف قرآنی و شناسایی استعدادهای نوجوانان و جوانان در سطح کشور اجرا می‌شود و مورد استقبال گسترده فعالان قرآنی قرار گرفته است.

محمدباقر بقالی، معاون کانون‌های خدمت رضوی استان لرستان نیز ضمن قدردانی از توجه ویژه آستان قدس رضوی به برنامه‌های قرآنی گفت: کانون قرآنی لرستان تمام توان خود را برای اجرای باکیفیت این طرح در سطح استان به کار خواهد گرفت و امید است با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، بتوانیم در مسیر تحقق اهداف نورانی قرآن کریم، گام‌های بزرگی برداریم.

انتهای پیام
captcha