کد خبر: 4243674
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷

درخشش لرستان در مرحله منطقه‌ای مسابقات قرآن نیروی زمینی ارتش

مدیر قرآن و عترت یگان‌های ارتش در لرستان از کسب پنج رتبه برتر از سوی لرستان در مرحله منطقه‌ای چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

مرحله منطقه‌ای مسابقات قرآن نیروی زمینی ارتشبه گزارش ایکنا از لرستان، اسلام بلواسی، مدیر قرآن و عترت یگان‌های ارتش در لرستان با اشاره به برگزاری آیین اختتامیه مرحله منطقه‌ای چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در آیین اختتامیه این مسابقات که دوشنبه، ۳۰ مهرماه در تالار مهر شهر اهواز برگزار شد، از پنج نفر از قرآنیان یگان‌های تابعه لشگر ۸۴ پیاده لرستان مستقر در خرم‌آباد که موفق به کسب رتبه‌های برتر این مسابقات شدند، تجلیل شد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات در ۱۳ رشته قرآنی در دو مقطع کارکنان پایور و وظیفه از ۲۸ مهرماه به مدت سه روز با حضور بیش ۱۲۰ نفر از کارکنان پایور و وظیفه، جمعی ۱۵ یگان از یگان‌های مستقر در منطقه لرستان و خوزستان به میزبانی قرارگاه منطقه‌ای جنوب غرب نزاجا ـ اهواز برگزار شد، تصریح کرد: ۱۵ لرستانی نیز رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل و حفظ قرآن از یک جزء تا ۳۰ جزء قرآن کریم با یکدیگر به رقابت پرداختند که پنج نفر موفق به کسب عنوان برتر شدند.

بلواسی اضافه کرد: در بخش کارکنان پایور در رشته قرائت تحقیق سرهنگ اسلام بلواسی، موفق به کسب رتبه اول شد، در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن ستوان یکم روح‌الله مرادی‌فرد اول شد و در رشته حفظ ۵ جزء ستوان یکم علی شکاری دوم شد و رتبه سوم رشته تفسیر قرآن نیز از سوی سروان صادق دهستانی کسب شد و در بخش کارکنان وظیفه نیز روحانی بهمن میرزایی موفق به کسب رتبه سوم رشته تفسیر قرآن کریم شد.

انتهای پیام
captcha