به گزارش ایکنا از لرستان، مرحله استانی جشنواره و مسابقه «طعم امید» امروز، 25 مهرماه با شرکت افراد دارای معلولیت و با حضور مدیران کل بهزیستی و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین کارشناسان توانبخشی بهزیستی استان لرستان در هتل جهانگردی خرمآباد برگزار شد.
این جشنواره با حمایت فدراسیون گردشگری خوراک و میز گردشگری دسترسپذیر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد و جامعه هدف بهزیستی(افراد دارای معلولیت) در سه گروه معلولین جسمی و حرکتی، نابینایان و سندرم دان با پخت انواع غذاهای محلی و سنتی همچون آش ترخینه، کباب دنده، جگر وز و چلو گوشت، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند و بیش از پنج نوع غذا پخت شد و در معرض داوری قرار گرفت.
عطا حسنپور، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در حاشیه این جشنواره با بیان اینکه گردشگری یک فعالیت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است و همه افراد سالم، کمتوان و معلول در این حوزه از حقوق برابری برخوردار هستند، گفت: در این خصوص وزارت میراث فرهنگی با همکاری سازمان بهزیستی، اقدام به برگزاری جشنواره و مسابقه طبخ غذا با شرکت معلولان استان با عنوان «طعم امید» کرد.
وی با اشاره به اینکه جشنواره طعم امید ویژه افراد تأثیرگذار دارای معلولیت در ۵ منطقه کشور در حال برگزاری است، اضافه کرد: این مسابقه با هدف فراهم کردن زمینه اشتغال برای همه معلولان جسمی و حرکتی و بهرهگیری از توان آنها در سطح جامعه برگزار میشود.
حسنپور اضافه کرد: افراد معلول شرکتکننده در جشنواره در سه گروه، افراد دارای معلولیت نابینایی افراد دارای معلولیت سندروم دان و افرادی که دارای معلولیت جسمی حرکتی هستند که در زمینه پخت غذاهای بومی محلی، جا افتادن و تزئینات غذا با هم رقابت کردند که در پایان با داوری غذاهای طبخ شده توسط داوران، افراد برتر انتخاب و از آنها تقدیر شد.
وی ادامه داد: برگزیدگان ابن جشنواره به مرحله منطقهای که با حضور، استانهای کرمانشاه، ایلام، لرستان و همدان در پنجم آبانماه امسال برگزار میشود، راه پیدا کردند.
همایون عمودیزاده، مدیر کل سازمان بهزیستی لرستان نیز در حاشیه این جشنواره هدف از برگزاری جشنواره طعم امید را ترویج و توسعه استفاده از غذاهای سالم و با کیفیت دانست و افزود: اکر چه معلولیت محدودیت است ولی به معنای ناتوانی نیست کمااینکه ما در میان جامعه هدف و افراد دارای معلولیت، اشخاصی داریم که با همت و پشتکار خود مدارج بالای علمی، تحصیلی، فرهنگی و ورزشی را به دست آوردهاند و این نشانه تسلیم نشدن این عزیزان در برابر ناملایمات زندگی است.
انتهای پیام