کد خبر: 4238099
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵

ارسال ۷۲۳ اثر به دبیرخانه سوگواره ملی «مَحرم و مُحرم»

رئیس جهاددانشگاهی لرستان با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره سوگواره ملی «مَحرم و مُحرم» در هفت بخش، گفت: ۷۲۳ اثر در بخش‌های مختلف به دبیرخانه‌های هفتگانه این سوگواره ارسال شده است.

فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی لرستانفرهاد فرامرزیان، رئیس جهاددانشگاهی لرستان، در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان از ارسال 723 اثر به دبیرخانه‌ سیزدهمین سوگواره ملی مَحرم و مُحرم در هفت بخش خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این سوگواره در هفت بخش شعر بومی، پادکست، تایپوگرافی، پوستر، داستان کوتاه و دلنوشته و خبر و عکس طراحی شده است، گفت: این سوگواره در محورهای آیین‌های عزاداری اقوام ایرانی در ماه محرم، کودکان و محرم، زنان و محرم، مواکب مردمی، عزاداری اهل سنت در سوگ آل‌الله، پیاده‌روی اربعین، شهدا و اصحاب امام حسین(ع)، اسرای کربلا، امر به معروف و نهی از منکر و سایر موضوعات مرتبط برگزار شد.

فرامرزیان گفت: برای اولین‌بار 7 دبیرخانه اقماری در واحدهای جهاددانشگاهی در استان‌های لرستان، کرمانشاه، کردستان، ایلام، خوزستان، همدان و مرکزی تشکیل و دبیرخانه هر یک از بخش‌های هفت‌گانه سوگواره در این استان‌ها مستقر شدند.

رئیس جهاددانشگاهی لرستان تصریح کرد: هدف از برگزاری سوگواره ملی مَحرم و مُحرم انعکاس فرهنگ و آیین عزاداری اقوام ایرانی در سوگ سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در ماه محرم و ایام اربعین و نهادینه کردن آن در جامعه با استفاده از ابزار هنر و رسانه و همچنین ایجاد بستر مناسب برای رشد و شکوفایی آفرینش‌های هنری نسل جوان و دانشجو است.

فرامرزیان اظهار کرد: اختتامیه سیزدهمین دوره این سوگواره، همزمان با سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س) به همت جهاددانشگاهی و با همکاری دانشگاه لرستان، سازمان تبلیغات اسلامی لرستان، شورای امر به معروف و نهی از منکر لرستان، شرکت توزیع برق استان، دانشگاه فرهنگیان استان، حوزه هنری، بنیاد ایران‌شناسی و مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha