به گزارش ایکنا از لرستان، حجتالاسلام یونس مهدوینیا، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان، امروز، 23 تیرماه، در همایش «جهاد روایت بانوان» که در سالن همایشهای سازمان تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شد، گفت: باید بدانیم که فلسفه امر به معروف و نهی از منکر چیست و چرا باید در جامعه این امر اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به اینکه در ایام عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) قرار داریم، بیان کرد: امام حسین(ع) در وصیتنامه خود آورده که قیام من به خاطر فساد و تباهی ملت نیست بلکه بهخاطر اصلاح امت جدم است که این اصلاح از طریق امر به معروف و نهی از منکر انجام میشود و خود ایشان با قیامشان چرایی امر به معروف و نهی از منکر را برای اصلاح امور جامعه به ما میآموزد.
مهدوینیا تأکید کرد: امام حسین(ع) با قیام خود به ما میآموزد که مردم در قبال مسئولان و همچنین مسئولان در قبال مردم مسئولیتهایی برعهده دارند که باید به آنها عمل کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان با اشاره به اینکه نظارت همگانی و عمومی ضامن عدالت اجتماعی و رسیدن به سعادت و کمال است، بیان کرد: اسلام برای آن دسته از افرادی که در جامعه بهویژه جامعه اسلامی حضور پیدا میکنند یک ملاک وحدت در نظر دارد یعنی مردم وظیفه دارند همدیگر را به خیر دعوت و از بدیها و زشتیها دور کنند.
وی خطاب به حاضرین در همایش با تأکید بر اینکه اولین وظیفه شما در ساحت اجتماعی این است که امر به معروف و نهی از منکر را به یک گفتمان عمومی تبدیل کنید، گفت: امر به معروف و نهی از منکر به دلیل پیچیدگی که در انجام و عمل به آن وجود دارد نیازمند آموزش است بنابراین دعوت میکنیم در کارگاههای آموزشی که ستاد برگزار میکند حضور فعال داشته باشید و همچنین دیگران را برای حضور تشویق کنید.
مهدوینیا بیان کرد: با توجه به اینکه بیش از نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل میدهند انتظار میرود با شعار «نهضت حسینی و گفتمان زینبی» در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و ارزشهای دینی و اخلاقی و ... فعالیتهای خود را انجام دهند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان با اشاره به اینکه مقام زن مکارم اخلاق بسیاری مانند خویشتنداری دارد، تصریح کرد: زمانی که همه چیز گره میخورد آن زمان است که موعد قیام زن فرا میرسد، آن زمان اجازه تبیین، گفتمان و جهاد به زن داده میشود، همانند حضرت زهرا(س) برای دفاع از امامت و ولایت جهاد تبیین کردند، آن زمان است که با گفتمان زینبی تمام معادلات را بههم میریزد.
وی با اشاره به اینکه نهضت حسینی اتفاق افتاد اما اگر گفتمان زینبی نبود این نهضت به ما نمیرسید، اظهار کرد: برای زن دو صاحت فردی و اجتماعی وجود دارد، در صاحت فردی زن در خانه مدیر خانواده است و در ساخت اجتماعی از آنجایی که بیش از نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل میدهند در خیلی از عرصهها از آقایان اثرگذارتر هستند و اگر درست و به موقع عمل کنند صحنه را میتوانند عوض کنند، بنابراین زبان، کلام، قدم و قلم بانوان برای تبیین امر به معروف و نهی از منکر مهم و اثرگذار است.
خبرنگار: مرضیه حافظی فر
انتهای پیام