کد خبر: 4222283
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
استاد حوزه و دانشگاه:

حجت‌الاسلام طاهری الگوی مدیریت جهادی بود

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدنواب موسوی با بیان اینکه مدیریت جهادی برای کسی است که به معنای واقعی بین مردم باشد، گفت: یکی از ویژگی‌های مرحوم حجت‌الاسلام طاهری میان مردم بودن ایشان است. او الگوی مدیریت جهادی طلاب، روحانیون و مردم متدین بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید نواب موسوی، استاد حوزه و دانشگاهبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدنواب موسوی، استاد حوزه و دانشگاه، در مراسم گرامی‌داشت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشکرالله طاهری که امروز 30 خردادماه در تالار شهید آوینی برگزار شد با اشاره به مقام این عالم ربانی اظهار کرد: آن مرحوم عالم بصیر شخصیتی زمان‌شناس، سخت‌کوش و مردمی داشت و سختی‌های بسیاری را تحمل کرد.

وی ادامه داد: او با وجود استعداد و قابلیت بالای خود از فرصت خوبی که برای تحصیل در نجف و قم می‌توانست داشته باشد گذشت و در میان شهر و دیار و مردم زادگاه خود ماند، اراده بسیاری می‌خواهد که با سخت‌کوشی، سختی‌ها را به جان خرید و بخشی از وقت خود را با مردم گذراند و آن مرحوم دارای این ویژگی‌ها بود.

موسوی در ادامه صحبت‌های خود به فرارسیدن ایام انتخابات اشاره کرد و گفت: امروز ایراد می‌گیرند که دکترین مدیریتی ندارید اما ما در تحریم و شرایط سخت قرار داریم و بزرگترین و مهم‌ترین مدیریت در گفتمان انقلاب‌مان وجود دارد که در دنیا به مدیریت بحران از آن یاد می‌شود و به آن مدیریت جهادی می‌گوییم.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: یکی از ویژگی‌های مرحوم حجت‌الاسلام طاهری میان مردم بودن ایشان است و مدیریت جهادی مخصوص کسی است که به معنای واقعی بین مردم باشد. او الگوی مدیریت جهادی طلاب، روحانیون و مردم متدین بود.

وی با اشاره به اینکه نیاز به یک مدل مدیریتی داریم که در تعاریف انقلاب مدیریت جهادی نامیده می‌شود، تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های این نوع مدیریت سخت‌کوشی است. وقتی مدیری از مردم فاصله بگیرد اولویت‌ها و فوریت‌های جامعه را گم می‌کند و ضرورت‌های مردم را درک نمی‌کند، بنابراین مدیر جهادی کسی است که به صورت واقعی بین مردم زندگی می‌کند و در شادی و غم مردم با آنها زندگی می‌کند.

موسوی اظهار کرد: حجت‎الاسلام طاهری الگویی برای مردم، مدیریت جهادی و علمای ما بود، کسی که می‌خواهد مدیر جهادی باشد مشاهده کند این عالم ربانی چگونه درد مردم را می‌فهمید و با مردم ارتباط برقرار می‌کرد.

انتهای پیام
captcha