حجتالاسلام محمدجواد چراغی، مدیر بنیاد فرهنگی امام مهدیموعود(عج) استان لرستان در گفتوگو با ایکنا از لرستان، به خلئی که در دهههای گذشته در زمینه نشر معارف مهدویت در کشور وجود داشت اشاره کرد و گفت: در گذشته برخی از گروهها و فرقهها بودند که موضوع مهدویت را به چالش میکشاندند و تهدیداتی برای بحث مهدویت وجود داشت که در این راستا بنیاد فرهنگی امام مهدی موعود(عج) با هدف مبارزه با این تهدیدها و سوقدادن جامعه به سمت مهدویت و زمینهسازی برای ظهور امام عصر(عج) در کشور راهاندازی شد.
وی در رابطه با فعالیت کانونهای مهدویت، افزود: در حال حاضر در دانشگاههای آزاد، فرهنگیان، پیامنور، علمی ـ کاربردی در لرستان کانونهای مهدویت راهاندازی شده و این کانونها در زمینه زمینهسازی فرهنگی و هنری برای ظهور منجی فعالیت دارند.
چراغی با اشاره به اینکه کانونهای مهدویت با هدف زمینهسازی فرهنگی و مذهبی برای ظهور منجی، تبیین الگوی صحیح انتظار، ایجاد و تعمیق باورها و نگرشهای دینی در مخاطبان، ایجاد و تقویت آرمانخواهی دینی، ترویج فرهنگی، عملی و عینی انتظار، شناخت تهدیدها و فرصتها، تشکیل شدهاند، ادامه داد: در کانونهای مهدویت دانشگاهها دورههای آموزشی مهدویت با سرفصلهای مختلف برای دانشجویان و اساتید برگزار میشود که از جمله سرفصلهای این دورهها میتوان به آیات و روایات مهدوی، مهدویت و آخرالزمان، مهدویت و غرب، مهدویت و رسانه اشاره کرد.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان لرستان با بیان اینکه تشکیل کانون مهدویت منشأ حرکت و جریانات ارزشمند فرهنگی در دانشگاهها است، اضافه کرد: برای ترویج فرهنگ صحیح مهدویت و مقابله با توطئههای دشمنان باید از ابزارهای مختلفی برای جذب دانشجویان و افزایش دانش و آگاهی آنان استفاده کرد.
وی با بیان اینکه با بهرهگیری از آیات، روایات و احادیث مختلف میتوان برای رصدکردن کاستیها در زمینههای مختلف فرهنگی، آموزشی و دینی گام نهاد، افزود: فراهم کردن اتاق فکر، همچنین ارائه پیشنهاد و راهحل، از وظایف مهم استادان، صاحبنظران و فعالان عرصه فرهنگ و مهدویت است، باید فعالیتهای مناسبی در زمینه ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار در آن صورت پذیرد و اجرای برنامههای ويژه در تربيت و جذب دانشجویان و جوانان جامعه میتواند در اين زمينه مؤثر باشد که این مهم از اولویتهای كانون فرهنگی مهدویت است.
مدیر بنیاد فرهنگی امام مهدیموعود(عج) استان لرستان با اشاره به اهمیت بحث مهدویت و اینکه همه باید از معارف مهدویت بهره بگیریم، اضافه کرد: علاوه بر دانشگاهها در نظر داریم در مدارس، محلات و ادارت نیز کانونهای مهدویت تشکیل شود.
وی به تلاش غرب در زمینه مهدویت ستیزی اشاره کرد و افزود: در این راستا نیاز است در تربیت مهدی یاوران و مربیان مهدویت تلاش داشته باشیم و ترویج سبک زندگی مهدوی و امامشناسی مورد توجه قرار بگیرد.
چراغی از برگزاری دورههای عمومی و مقدماتی مهدویت طی اردیبهشتماه امسال در استان خبر داد و گفت: دورههای تخصصی مهدویت نیز تابستان امسال ویژه افرادی که دورههای عمومی و مقدماتی را طی کردهاند، برگزار خواهد شد و از مربیانی که دورههای عمومی و مقدماتی و تخصصی مهدویت را بگذرانند بهعنوان مربی مهدویت در مدارس و مساجد و ادارت و دانشگاهها استفاده خواهد شد.
انتهای پیام