کد خبر: 4195222
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳

۱۰۰ کرسی تلاوت تدبری در لرستان برگزار شد

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری یکصد کرسی تلاوت تدبری قرآن کریم در مساجد و مدارس استان از ابتدای سال خبر داد و گفت: این برنامه در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان نیز ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستانحجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با اشاره به اهمیت تلاوت و تدبر در قرآن کریم، گفت: مساجد و مدارس اصلی‌ترین و ضروری‌ترین پایگاه‌های جامعه اسلامی هستند و می‌توانند در نشر و ترویج فرهنگ قرآن در جامعه به‌ویژه در بین نسل نوجوان و جوان سهم بسزایی داشته باشند.

وی با بیان اینکه قرآن کریم به‌عنوان ثقل اکبر می‌تواند بیشترین تأثیر را  در تربیت و هدایت انسان‌ها و جامعه داشته باشد، افزود: یکی از اهداف مهم اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان ترویج و توسعه تلاوت‌های تدبری در سطح مساجد و مدارس است که در این راستا از ابتدای امسال تاکنون یکصد کرسی تلاوت تدبری قرآن کریم در مساجد و مدارس استان برگزار شده است.

جعفرپور با بیان اینکه در جامعه‌ای که قرآن خوانده و فهمیده شود مردمان آن دچار انحراف نمی‌شوند، اضافه کرد: در این کرسی‎های تلاوت تدبری قرآن کریم اساتید و قاریان ممتاز و بومی استان مشارکت داشتند و این برنامه برای ماه‌های رجب، شعبان و رمضان نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه این کرسی‌های تلاوت تدبری قرآن کریم با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و مساجد انجام شده است، اظهار کرد: در قالب کمیته قرآن ستاد دهه فجر و همچنین «چله انقلاب» نیز برنامه‌های قرآنی شامل کرسی تلاوت قرآن، محافل انس با قرآن، جشنواره‌ها و مسابقات قرآنی را خواهیم داشت.

خبرنگار: مهناز عالی نژادیان

انتهای پیام
captcha