کد خبر: 4153077
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
استاندار لرستان:

تولیدکنندگان پوشاک اسلامی حمایت شوند

استاندار لرستان با تأکید بر حمایت و ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان البسه اسلامی، اظهار کرد: کارها و اقدامات فرهنگی باید همراه با محتوای خوب باشد.

فرهاد زیویار، استاندار لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، فرهاد زیویار، استاندار لرستان امروز، ۱۵ تیرماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان لرستان که در دفتر امام جمعه خرم‌آباد برگزار شد، با بیان اینکه اقدامات فرهنگی باید با محتوای مناسب همراه باشد، اظهار کرد: کارها و اقدامات فرهنگی باید همراه با محتوای خوب باشد زیرا اقدامات فرهنگی مناسب در جامعه موجب اصلاح خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه اقدامات فرهنگی مناسب در جامعه موجب اصلاح خواهد شد، در غیر این‌صورت تأثیر منفی به‌دنبال خواهد داشت، ادامه داد: شرایط نامناسب محیط به کیفیت زندگی افراد و سبک زندگی آنها بستگی دارد، فضا و محیطی که در آن زندگی می‌کنیم، سبب رشد و تکامل می‌شود.
 
زیویار اصلاح فرهنگ شهری را نیازمند هماهنگی بیشتر و هم‌افزایی میان دستگاه‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی همچون شهرداری‌ها، فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسکن و شهرسازی، صدا و سیما، میراث فرهنگی و دیگر دستگاه‌هایی دانست که هر کدام به گونه‌ای دارای تجربیاتی در برنامه‌های فرهنگی اجتماعی و تفریحی هستند.
 
استاندار لرستان در خاتمه بر حمایت و ارائه تسهیلات به افرادی که در حوزه تولید البسه اسلامی فعالیت می‌کنند تأکید کرد.
انتهای پیام
captcha