حجتالاسلام روحالدین دریکوند، رئیس شورای هیئتهای مذهبی کشور در گفتوگو با ایکنا از لرستان، با تسلیت شهادت حضرت رقیه(س)، اظهار کرد: شهادت حضرت رقیه(س) در تاریخ کربلا بحث مهمی است و شهادت این دختر سه ساله امام حسین(ع) سند واقعیت و مظلومیت واقعه عاشورا و اسارت کاروان اهلبیت(ع) است.
وی با اشاره به اینکه حقیقت این است که حضرت رقیه(س) و اسرای کربلا در اوج مظلومیت به اسارت گرفته شدند و در خرابه شام جا داده شدند، ادامه داد: زمانی از امام سجاد(ع) سؤال شد در واقعه عاشورا کدام صحنهها برای شما سختتر بود آن حضرت فرمود: «سختترین صحنههای عاشورا در شام بود».
دریکوند با اشاره به اینکه متاسفانه دشمنان همواره بهدنبال ایجاد شبهه در خصوص شهادت حضرت رقیه و وجود خرابه شام هستند، تصریح کرد: در خصوص حضرت رقیه(س) کتب و مقاتل زیادی نوشته است به طوری که مسلم است که حضرت امام حسین(ع) دارای دو دختر به نامهای سکینه و رقیه بوده و گاهی در برخی منابع از حضرت رقیه(س) با نام فاطمه صغیره یاد میکنند.
رئیس شورای هیئتهای مذهبی کشور با تأکید بر اینکه حضرت رقیه(س) بیقرار امام حسین(ع) بود و مصیبت آن حضرت گرسنگی و تشنگی نیست، ادامه داد: مصیبت حضرت رقیه(س) سر بر نیزه امام حسین(ع) است رقیه همه چیز را درک میکرد، میفهمید و میدانست در خرابه شام اسیر است.
وی به رسوایی یزید بعد از شهادت حضرت رقیه(س) اشاره کرد و گفت: در یکی از شبها حضرت رقیه(س) پدرش را در خواب دید، حضرت رقیه(س) از خواب بیدار شد و بهانه پدر را گرفت همین امر سبب شد که همه بیدار شوند و به یاد عصر عاشورا گریه کنند.
دریکوند اضافه کرد: وقتی یزید علت گریه و شیون در خرابه را جویا شد به او گفتند که دختر امام حسین(ع) بهانه پدرش را گرفته است دستور داد سر امام حسین(س) را در طبقی گذاشته و به خرابه بردند، حضرت رقیه با سر بریده چند کلام سخن میگوید و جان به جان آفرین تسلیم کرد و صدای شیون بلند شد که به نقل تاریخ کمسابقه بوده است.
رئیس شورای هیئتهای مذهبی کشور با اشاره به اینکه شهادت رقیه(س) سبب رسوایی یزید شد و بعد از شهادت آن حضرت اسباب آزادی اسرای کربلا فراهم شد، اظهار کرد: مظلومیت رقیه انقلابی در شام ایجاد کرد و از روز بعد از شهادت آن حضرت در پنجم صفر اسرا را از خرابه بیرون بردند و بعد از چند روز به مدینه بازگردانیدند.
انتهای پیام