مهدی سعادتی، مدیر دارالقرآن مسجد دولتشاهی خرمآباد در گفتوگو با ایکنا از لرستان، با اشاره به مشکلات و چالشهای پیشروی مؤسسات قرآنی استان لرستان، اظهار کرد: عدم تأمین اعتبار و بودجه، چالش مهم مؤسسات قرآنی است.
وی با ذکر این مطلب که اگر مؤسسات قرآنی در بخش مالی تأمین نشوند قطعاً نخواهند توانست فضای مناسب در شأن قرآن و تجهیزات مورد نیاز برای یک مرکز آموزشی را فراهم کنند، اضافه کرد: دلیل اصلی کاهش بازدهی و کاهش آمار قرآنآموزان مؤسسات قرآنی در استان لرستان عدم حمایتهای دولتی از این مؤسسات است.
سعادتی با یادآوری این مطلب که دستگاههای متولی امر قرآن باید مؤسسات قرآنی را در کارهای کلان قرآنی مشارکت دهند، بیان کرد: تمام برنامهها و فعالیتهای قرآنی ادارات و نهادها، ارشاد اسلامی، تبلیغات و ادارهکل اوقاف باید به مؤسسات قرآنی واگذار شود.
مدیر دارالقرآن مسجد دولتشاهی خرمآباد با تأکید بر نظارت و رصد کردن مؤسسات قرآنی توسط دستگاههای متولی و دستاندرکاران امر قرآن، گفت: آنچه مهم است برنامهریزی مدون برای مؤسسات قرآنی بهلحاظ محتوایی و برگزاری دورههای آموزشی است.
لزوم مشارکت دادن مؤسسات قرآنی در فعالیتهای کلان قرآنی
این قاری ممتاز لرستانی بر تخصصی کردن مؤسسات قرآنی تأکید کرد و یادآور شد: هر مؤسسه باید در یکی از از حوزههای قرآنی فعالیت داشته باشد یک مؤسسه به آموزش قرآن نونهالان پرداخته و مؤسسهای دیگر آموزش قرآن به جوانان را را برعهده بگیرد کمااینکه آموزش محافل انس با قرآن باید به مؤسسه تخصصی واگذار شود.
وی، ساماندهی مؤسسات قرآنی را یکی از عوامل مهم در افزایش مخاطبان و جذب قرآنآموزان برشمرد و بیان کرد: از لحاظ محتوایی نیز باید از ظرفیت مربیان قرآن کارآزموده و با تجربه در امر قرآن استفاده شود.
دبیر اجرایی برگزاری چهاردهمین دوره جشنواره تلاوتهای مجلسی استان لرستان با تأکید بر اینکه مربیان قرآن ما در چند سطح مربیان قرآنی متخصص در بخش کودکان، مربیان تخصصی تلاوت و قرائت و مربیان تخصصی حفظ تقسیمبندی میشوند بر لزوم ساماندهی دقیق مربیان قرآنی تأکید و اضافه کرد: مؤسسات قرآنی نیز باید اساتید قرآن را رصد کنند و بهترینهای آن برای آموزش در مؤسسه خود به کار گیرند.
انتهای پیام