کد خبر: 3857622
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۵

ایجاد ضعف‌ در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن با واگذاری آن به 3 ارگان

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیر مسئول مؤسسه قرآنی وحی بروجرد با تاکید بر لزوم استفاده اوقاف از داوران بومی در برگزاری آزمون سراسری قرآن، گفت: این‌که بخش شفاهی آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن به اوقاف و بخش کتبی آن به ارشاد واگذار شده جالب نیست چراکه در هر بخش با ضعف‌های زیادی مواجه هستیم.

ضعف‌های آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآنعباس شجاعی، مدیر مسئول مؤسسه قرآنی وحی بروجرد در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با اشاره به رکود فعالیت‌های قرآنی و پایین آمدن آمار قرآن‌آموزان مؤسسات قرآنی، اظهارکرد: در گذشته یک آزمون سراسری قرآنی داشتیم که سالی دو بار برگزار می‌شد اما اخیراً در قالب یک آزمون اجرا می‏‌شود که برگزاری آن نیز به چند ارگان مختلف ازجمله ارشاد، اوقاف و تبلیغات اسلامی واگذار شده است و همین باعث ایجاد مشکلاتی در برگزاری این آزمون سراسری شده است.

شجاعی ادامه داد: این آزمون قرآنی در گذشته در دو رده سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال برگزار می‌‏شد که اخیراً فقط افراد بالای 16 سال می‎توانند در آزمون شرکت کنند و رده سنی زیر 16 سال این آزمون حذف شده است.

مدیر مؤسسه قرآنی وحی بروجرد ادامه داد: متاسفانه اوقاف و امور خیریه نیز در برگزاری بخش شفاهی آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن از افرادی استفاده می‎کند که تخصص لازم در بحث قرآن را ندارند این در حالی‌است که در برگزاری هر کاری باید کار را به کاردان بسپاریم تا نتیجه آن رضایت‌بخش باشد.

شجاعی افزود: ما در استان لرستان مربیان و داوران قرآنی زیادی داریم که دارای سابقه و سواد قرآنی بالایی هستند و گواهی‎نامه معتبر داوری نیز دارند اما متاسفانه در برگزاری مسابقات قرآنی ما شاهد هستیم دستگاه‌ها و ارگان‌ها از وجود این داوران استانی استفاده نمی‎کنند و داور از خارج از استان می‎آورند در صورتی‎که می‎توانند با استفاده از وجود همین داوران بومی و استانی بسیاری از هزینه‌های مربوط به ایاب و ذهاب و اسکان و ... را کاهش دهند.

وی گفت: این‌که بخش شفاهی آزمون سراسری قرآن به اوقاف و بخش کتبی آن به ارشاد واگذار شده جالب نیست چراکه در هر بخش با ضعف‌های زیادی مواجه هستیم.

مدیر مؤسسه قرآنی وحی بروجرد با اشاره به مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و عدم توانایی آن‌ها در هزینه کردن برای قرآن، گفت: به‌خاطر مشکلات اقتصادی که گریبان‌گیر مردم است ما شهریه کلاس‎ها را در قالب کمک قرآن‌آموزان به مؤسسه دریافت می‎کنیم و اجباری برای دریافت شهریه نداریم و هر کس به اندازه‌ای که در توان و وسعش است به‌عنوان شهریه مبلغی را به مؤسسه می‌پردازد و خیلی از قرآن‌آموزان هم رایگان در کلاس‌های ما شرکت می‌کنند.

وی در ادامه خواستار حمایت مسئولان فرهنگی و قرآنی از مؤسسات و فعالان قرآنی شد و گفت: نیاز است دولت حمایت بیشتری از مؤسسات قرآنی داشته باشد و در زمینه بیمه مربیان و فعالان قرآنی و همچنین تهیه مکان مناسب برای مؤسسات قرآنی جدیت بیشتری از خود نشان دهد.

انتهای پیام
captcha