کد خبر: 3337114
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
میرعمادی مطرح کرد:

نمازجمعه؛ پایگاه قدرت نرم نظام اسلامی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن

گروه سیاسی: خطیب نمازجمعه خرم‌آباد نمازجمعه را پایگاه قدرت نرم حکومت اسلامی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن دانست و افزود: در طول ۳۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی نمازجمعه محل اجتماع مردمی برای دفاع از ولایت و نظام بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدمیرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های این هفته نمازجمعه خرم‌آباد در مصلای الغدیر این شهر با دعوت مردم به رعایت تقوای الهی و این‌که انسان نباید به مال و ثروت مغرور و دل‌شاد باشد و نباید در هیچ‌حال بنده از یاد خدا غافل باشد، به پنجم مرداد سالروز اقامه اولین نمازجمعه در ایران اشاره کرد و گفت: نمازجمعه یک سنگر برای دفاع از دین، ولایت و بالندگی و پایداری نظام اسلامی و همچنین بصیرت و هوشیاری و وحدت و انسجام و همدلی است.
وی نمازجمعه را پایگاه قدرت نرم حکومت اسلامی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن دانست و افزود: نمازجمعه است که توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند و در طول 37 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی نمازجمعه محل اجتماع مردمی برای دفاع از ولایت و نظام بوده است.
امام جمعه خرم‌آباد از نمازجمعه به‌عنوان تجلی‌گاه وحدت و انسجام امت اسلامی نام برد و ادامه داد: در لرستان 17 نمازجمعه برگزار می‌شود و در کل ایران اسلامی 830 نمازجمعه اقامه می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی گفت: نمازجمعه یک واجب فوق‌العاده تاثرگذار است که در روایات وآیات قرآنی نسبت به آن تشویق و ترغیب شده است به‌نحوی‌که در سوره جمعه حکم نمازجمعه بیان شده است.
وی افزود: بنا بر آیات و روایات هر چیزی که باعث شود انسان از نمازجمعه محروم شود باید ترک شود و حتی تاکید شده وقتی انسان می‌خواهد روز جمعه به مسافرت برود اول باید در نماز جمعه شرکت و سپس به سفر برود تا سفری ایمن داشته باشد.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان اظهار کرد: 200 حدیث در رابطه با وجوب نماز جمعه در دست است و صدها حدیث نیز راجع به احکام و آداب نمازجمعه داریم و این بیان‌گر اهمیت نمازجمعه است.
وی در ادامه از اعضای ستادهای نماز جمعه، ائمه جمعه موقت به‌خاطر فعالیت در حوزه نمازجمعه و همچنین  اصحاب رسانه در زمینه انعکاس اخبار نمازجمعه تقدیر کرد.
امام جمعه خرم‌آباد در ادامه در رابطه با یازدهم مرداد سالروز شهادت آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری و سالگرد نهضت مشروطه مباحثی را بیان کرد.
همچنین 14 مرداد روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی ا ز دیگر مناسبت‌هایی بود که خطیب جمعه خرم‌آباد پیرامون آ‌ن‌ها سخن گفت.
خطیب جمعه خرم‌آباد در بحشی از خطبه‌های نمازجمعه به بیان مباحثی در رابطه با شخصیت امام زمان(عج) در قران پرداخت و گفت: در خطبه‌های نمازجمعه خرم‌آباد تاکنون مباحثی در رابطه با شخصیت نبی مکرم اسلام در قران، شخصیت امام علی(ع)، حضرت فاطمه زهرا(س)، امام حسین(ع) در قرآن مطرح شده و در نظر داریم طی چندین هفته در خطبه‌های نمازجمعه به بیان شخصیت امام زمان(عج) در قرآن بپردازیم.

captcha