کد خبر: 2546759
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵

ضرورت حضور مردم در انتخابات برای خلق حماسه سياسی

گروه سياسی: استاندار لرستان بر ضرورت حضور پرشور و آگاهانه مردم در انتخابات برای خلق حماسه سياسی مدنظر مقام معظم رهبری تأكيد كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حبيب‌الله دهمرده، استاندار لرستان امروز، 24 خرداد در اولين ساعات آغاز انتخابات با حضور در مدرسه توحيد خرم‌آباد پس از انداختن رأی خود به صندوق در جمع خبرنگاران با اشاره به اهميت حضور مردم در انتخابات و ضرورت خلق حماسه سياسی مدنظر مقام معظم رهبری، تقارن انتخابات با اعياد شعبانيه را به فال نيك گرفت و ابراز اميدواری كرد كه اين تقارن منشا خيرات و بركات برای مسلمانان جهان باشد.
وی گفت: همان‌طور كه می‌بينيد مردم ولايی لرستان همواره در دفاع از ارزشها دارای ركورد و نصاب بوده اند و امسال نيز در خلق حماسه سياسی نقش بسيار برجسته و ممتازی ايفا خواهند كرد.
دهمرده ادامه داد: اين حضور پرشور از يك طرف باعث سربلندی، عزت و بزرگی ايران و تمام آزادی خواهان جهان خواهند شد و از طرف ديگر مايه ياس، نااميدی و سرخوردگی تمام بدخواهان و مستكبران جهان خواهند شد.
استاندار لرستان با بيان اينكه دشمنان از هر ابزاری استفاده كردند تا مردم در انتخابات حضور كمرنگ داشته باشند، عنوان كرد: علی‌رغم همه توطئه ها حضور باشكوه مردم از ساعات اوليه در پای صندوق‌های رأی نشان‌دهنده علاقمندی مردم به نظام، انقلاب و رهبری است.
وی همچنين با اشاره به تمهيدات انديشيده شده برای برگزاری انتخابات سالم و باشكوه در لرستان گفت: تلاش ما در استان همواره بر اين بوده كه به فضل الهی انتخاباتی در شان و تراز مردم لرستان برگزار كنيم.
دهمرده با تاكيد بر اينكه برگزاری انتخاباتی بی‌طرفانه و در عين امانت‌داری مد نظر ما قرار دارد، يادآور شد: به مردم قول می دهيم كه امين آرای آنها باشيم و سعی می كنيم كه كوچك‌ترين حاشيه‌ای در جريان انتخابات نداشته باشيم.
همچنين حسن شريعت‌نژاد، معاون سياسی، امنيتی استاندار لرستان در جمع خبرنگاران با بيان اينكه يك ميليون و 270 هزار نفر در استان لرستان مطابق قانون واجد شرايط رای دادن در انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوری و چهارمين دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند، افزود: اين در حالي‌ست 55 هزار و 94 نفر در استان برای اولين بار در انتخابات شركت می كنند و رای اولی محسوب می‌شوند و از اين تعداد 28 هزار و 412 نفر پسر و 26 هزار و 682 نفر دختر هستند.
وی با اشاره به اينكه برای برگزاری انتخابات رياست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا هزار و 835 شعبه اخذ رای و بيش از سه هزار و 300 صندوق برای اخذ آرای مردم در شعب در نظر گرفته شده است، ادامه داد: همچنين برای برگزاری انتخابات رياست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان هزار و 835 رايانه اختصاص يافته است.
رئيس ستاد انتخابات استان لرستان همچنين با اشاره به تعداد نفراتی كه در كار برگزاری انتخابات همكاری دارند بيان داشت: در مجموع نزديك به 31 هزار نفر كار برگزاری انتخابات در استان لرستان را بر عهده دارند و اين افراد در قالب هيئت‌های نظارت، هيئت‌های اجرايی، هيئت‌های بازرسی، نمايندگان فرمانداران، نيروی‌های انتظامی و امنيتی هستند.
وی با يادآوری اينكه اقدامات لازم برای برگزاری سالم و باشكوه انتخابات انجام شده است، افزود: همچنين تعرفه به اندازه كافی در ميان شعب اخذ رای استان توزيع شده است.
captcha