به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، سعيد محمدزاده، رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان لرستان در ميزگرد دانشجويی كه با عنوان «انتخاب اصلح، مشاركت حداكثری» كه روز سهشنبه، 21 خردادماه در جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد، اميد به استقلال و پيشرفت كشور، ولايتپذيری، تدين و تقوا، توانايی اجرايی را از شاخصهای كانديدای اصلح برشمرد و گفت: توانايی اجرايی و ولايتپذيری كانديداها بسيار مهم است و هرچه فرد قدرت اجرای برنامهها را داشته باشد میتواند در مسائل كلان كشور مؤثر باشد.
وی با بيان اينكه كشور ما نسبت به ساير كشورها تمايز دارد و اين نقطه تمايز، مسئله ولايت فقيه است، اظهار كرد: در نظام جمهوری اسلامی ايران علاوه بر شركت آحاد مردم در مسائل حساس و اساسی نظام، مقوله ولايت فقيه مطرح است كه اصل محوريت كشور و كارهای اساسی مملكت است.
محمدزاده ادامه داد: گاهی در انجام امور اجتماعی بحث ولايت فقيه به قدری میتواند وارد شود كه شركت در انتخابات و امور كلی به عنوان يك تكليف معرفی شود.
رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی لرستان اضافه كرد: با توجه به پايه و ريشه اسلامی درون كشور اگر موضوعی به عنوان تكليف از سوی مقام معظم رهبری تشخيص داده شود مردم به راحتی شركت میكنند.
وی با بيان اينكه ولايت فقيه منجر به پيروزی رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس شد، عليرغم اينكه 50 كشور عليه ايران اهتمام كردند تا ما را شكست دهند، تصريح كرد: با فرمان ولی فقيه آن زمان يعنی امام راحل(ره)، حماسهها و عملياتها آفريده و تماميت ارضی كشور حفظ شد.
محمدزاده با اشاره به اينكه پشت هر حماسهای، ايثار و ازخودگذشتگی وجود دارد، گفت: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبری كه سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی است، قطعاً پشت سر اين حماسه، يك ايثار و ازخودگذشتگی بايد باشد چرا كه حماسه دفاع مقدس با ايثار و از خودگذشتگی جوانان برومند اين مرز و بوم رقم خورد.
رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی لرستان با بيان اينكه شركت در انتخابات جزئی از حماسه سياسی مدنظر رهبری است، بيان كرد: حضور همه آحاد مردم بهويژه دانشگاهيان فرهيخته كه بلوغ فكری بالايی دارند از اهميت ويژهای برخوردار است.
وی با تأكيد بر اينكه شركت اقشار مختلف جامعه در اين مقوله حساس انتخابات نشان از تأييد نظام از سوی مردم و دخالت آنها در تصميمگيریهای كلان است كه به نحو مطلوبی شركت داده میشوند، متذكر شد: بايد در انتخابات پيش رو حضوری حماسی داشته باشيم چرا كه حماسه سياسی نشاندهنده تأييد نظام و دلسوزی مردم نسبت به مسائل مهم كشور است.
رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی لرستان با تأكيد بر اينكه انتخابات نشان دهنده بلوغ فكری و عقلی يك كشور است، تصريح كرد: اگر انتخابات در كشوری كمرنگ باشد نشاندهنده اين است كه مردم علاقهای برای ورود به مسائل كلان ندارند.
وی با تأكيد بر اينكه در حال حاضر ايران اسلامی الگو برای تمام كشورهاست و بيداری اسلامی به تأسی از ايران اسلامی رقم خورده است، يادآور شد: وقتی كشوری به بلوغ فكری برسد، میتواند الگو باشد و ايدهها و خطهای جديد به ساير كشورها عرضه كند.
رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی لرستان با بيان اينكه تهديدات نقطه مقابل فرصتهاست، بيان كرد: يكی از تهديدات مهمی كه پيش رو داريم اختلافاتی است كه در بين كانديداها وجود دارد و حتی باعث میشود برخی كانديداها همديگر را تخريب كنند در حالی كه بايد هدفها اصلاحی باشند و ارتقای كشور سرلوحه برنامه كانديداها قرار گيرد.
وی با اشاره به اينكه كليتی كه در مناظرهها بيان میشود بايد در جهت ارتقای كشور باشد و جنبه شعاری و مبالغهگويی نداشته باشد، متذكر شد: كانديداها بايد شعارهايی بدهند كه جنبه كاربردی و واقعگرايانه داشته باشند نه اينكه اين شعارها در جهت جلب آرای بالای مردم باشد و تحقق آنها غيرممكن باشد.
محمدزاده با اشاره به اينكه در اين موقعيت حساس دشمن تلاش میكند كه شركت مردم در انتخابات را كمرنگ كند، ادامه داد: آنها بحث تورم را تكرار میكنند تا مردم از اين موضوع دلسرد شوند و اين امر میتواند تهديدی برای حضور مردم در اين عرصه حساس باشد؛ بنابراين مردم بايد دشمن و موضع او را بشناسند و جايگاههای مختلف تبليغاتی را رصد كنند و تصميمگيری درستی انجام دهند.
رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی لرستان تصريح كرد: با توجه به اينكه هدفهای بزرگ مورد توجه رهبر و مردم است، كانديداها بايد اتاق فكر تشكيل دهند و مسائل كلان مملكت را به نحو مطلوب و راهبردی پيگيری كنند.
وی با اشاره به اينكه مردم به راحتی با مشكلاتی مانند بيكاری و تورم كنار میآيند، اظهار كرد: ملت ايران با ايثار ثابت كردند كه خواهان نظام هستند و با تحمل سختیها به مسئولان كمك میكنند تا مسائل را حل و فصل كنند.
محمدزاده با بيان اينكه اولويت و نياز اساسی فعلی كشور بحث اقتصادی است و چنانچه بنيه اقتصاد ضعيف شود میتواند روی ديگر ابعاد جامعه اثرات سوء بگذارد، بيان كرد: نظام سرمايهداری نيز نظام جالبی نيست و اقتصاد بايد به نحوی باشد كه مسائل زيربنايی كشور را مرتفع سازد.
رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی لرستان با يادآوری اينكه نياز است قيمت كالاهای اساسی مردم دارای رشد منطقی باشد، پايداری در آنها ايجاد و زير و بم قيمتها به نحو مطلوبی تثبيت شود، ادامه داد: ارتقای توليد نيز از ديگر اولويتهای كشور است و بايد به گونهای اين مهم صورت گيرد كه كالاها قدرت رقابت با ساير كشورها را داشته باشد.
محمدزاده ارتقای رشد علمی كشور را نيز از ديگر اولويتهای نظام دانست و تصريح كرد: رشد علمی كشور در گرو رشد اقتصادی است، اگر علوم اقتصادی ارتقا يابند علوم فرهنگی را نيز تحتالشعاع قرار میدهد.
وی برگزاری مناظرههای تلويزيونی را متمايز از انتخابات گذشته ارزيابی كرد و گفت: رسانه ملی برنامه جذاب و ديدنی برای حضور كانديداها تدوين كرد و مردم با ديدن اين مناظرهها میتوانند فرد مورد نظر خود را انتخاب كنند.