حجتالاسلام محمد حاجیپور، مسئول شورای سياستگذاری ائمه جمعه استان لرستان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، با اشاره به نامگذاری امسال به نام حماسه سياسی و حماسه اقتصادی در خصوص آسيبهايی كه مانع تحقق اين شعار میشود، گفت: مقام معظم رهبری با توجه به بصيرت و آگاهی كه از مسائل جامعه دارند امسال را به نام حماسه سياسی و حماسه اقتصادی نامگذاری كردهاند و در يك قسمت از اين شعار سال حماسه سياسی و در قسمت ديگر حماسه اقتصادی را مطرح كردند.
وی افزود: امسال ما يك حماسه سياسی در پيشرو داريم و آن هم انتخابات رياست جمهوری است، همگان به ويژه مسئولان و نخبگان جامعه، روحانيان، دانشگاهيان و كسانی كه در بين مردم نفوذ فكری و معنوی دارند بايد تلاش كنند كه زمينه حضور حداكثری مردم در انتخابات را فراهم آورند و با توجه به فرمايشات مقام عظمای ولايت حماسه خلق كنيم.
مسئول شورای سياستگذاری ائمه جمعه استان لرستان اضافه كرد: رهبر معظم انقلاب در بخش ديگر شعار سال حماسه اقتصادی را مطرح كردهاند بر مسئولان و دولتمردان ما بهويژه دولت جديدی كه روی كار میآيد لازم است كه در جهت رفع مشكلات اقتصادی و معيشتی مردم تلاش كنند.
حجتالاسلام حاجیپور خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه در آستانه انتخابات رياست جمهوری قرار داريم يكی از برنامههای مؤثری كه نامزدها و كانديداهای رياست جمهوری بايد ارائه دهند رفع مشكلات اقتصادی كشور است.
وی در بيان آسيبهايی كه مانع تحقق اين شعار سال میشود به مواردی از جمله اختلافات در جامعه اشاره و تصريح كرد: اختلافات در جامعه چه از جانب مردم چه از جانب مسئولان میتواند عاملی در عدم تحقق اين شعار باشد بايد اين اختلافها برطرف شود چرا كه اختلافها سبب كاهش حضور مردم در انتخابات آتی میشود.
اين مقام مسئول اضافه كرد: از ديگر آفتها و آسيبهايی كه ممكن است به تحقق نام سال آسيب برساند وعدههای توخالی و بدون كارشناسی بعضی از كانديداهای رياست جمهوری يا شوراهاست، كانديداها بايد دقت كنند وعدههايی كه به مردم میدهند براساس ضوابط، اصول و قابل عمل باشد.
وی اضافه كرد: از ديگر آفتهايی كه ممكن است به نامگذاری سال آسيب برساند گوش دادن به سخنان دشمنان اسلام و انقلاب است كه آنها از طريق رسانههای گوناگون مثل ماهواره، اينترنت، راديو و تلويزيون و خبرگزاریها سعی در ايجاد تشكيك در انتخابات آينده و كاهش حضور مردم در انتخابات دارند كه ما نبايد به حرفهای آنها توجه كنيم.
حجتالاسلام حاجیپور در بيان آفت چهارم كه میتواند به تحقق شعار سال ضربه بزند، گفت: مسئله تورم و گرانی يك آسيب برای تحقق شعار سال است و در اين چند ماه باقيمانده به انتخابات رياست جمهوری، دستگاههای مسئول و مخصوصاً نظارتی توجه بيشتری به اين امر داشته باشند و با گرانفروشان و كسانی كه سعی در اخلال در مسائل اقتصادی دارند برخورد قاطع و جدی داشته باشند.
مسئول شورای سياستگذاری ائمه جمعه استان لرستان در پاسخ به اين سؤال كه چه ارتباطی بين شعار سال 91 با عنوان توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی و شعار امسال با عنوان حماسه سياسی و حماسه اقتصادی وجود دارد، تصريح كرد: مقام معظم رهبری از چند سال قبل نامگذاری سالها را بر اساس مسائل اقتصادی طرح كردند، بهعنوان مثال جهاد اقتصادی، توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی، شعارهايی بود كه به بحث اقتصاد مربوط است، رهبر معظم انقلاب با طرح اين شعارها میخواستند به ما گوشزد كنند كه بايد سياستهای كلان كشور ما بر مسائل اقتصادی متمركز باشد تا ما بتوانيم راحتتر مشكلات اقتصادی را پشت سر بگذاريم.
وی ادامه داد: با توجه به وضعيت گرانیها در سطح دنيا كه دامنگير همه كشورهای دنيا شده است و كشور ما نيز از اين قاعده مستثنی نيست بايد همه مسئولان مخصوصاً قوای سهگانه برنامههای خود را روی مسائل اقتصادی متمركز كنند و اهتمام جدی در رفع دغدغههای معيشتی مردم داشته باشند.
حجتالاسلام حاجیپور در بيان وظايف مردم در تحقق اين شعار سال گفت: مردم وظيفه دارند در انتخابات آتی رياست جمهوری حضور حداكثری داشته باشند و علاوه براين در انتخابات سعی كنند فرد اصلح را انتخاب كنند.
وی افزود: مسئولان هم بايد سعی كنند زمينه حضور حداكثری و بدون دغدغه مردم از جمله رفع دغدغههای معيشتی آنان را در دستور كار قرار دهند.
مسئول شورای سياستگذاری ائمه جمعه لرستان در خصوص برنامههايی كه لازم است برای تحقق شعار سال مورد توجه قرار بگيرد، گفت: اطاعت از فرامين مقام معظم رهبری چه برای مردم و چه برای مسئولان يك مسئوليت مهم است، هر پديدهای كه سببب شود حضور حداكثری مردم در انتخابات را تضمين كند بايد توسط مردم و مسئولان انجام پذيرد.
حجتالاسلام حاجیپور يادآور شد: برخورد با مجرمان اقتصادی جامعه و توجه به رفع دغدغههای معيشتی مردم بسيار لازم و ضروری است و علاوه بر اين همدلی و وحدت بين مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی و پرهيز جدی از اختلاف و تشتت در جامعه بايد مدنظر همه قرار بگيرد.