کد خبر: 2494938
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۵

رفتار متناقض با ‌ولايت بزرگترين آفت برای انقلاب است

گروه سياسی: اگر مردم و مسئولان بر اساس منويات مقام معظم رهبری حركت كنند كشور هيچ‌گاه دچار آفت نمی‌شود، رفتار متناقض با رفتار ولايت بزرگترين آفت برای انقلاب است.

عباس قائدرحمت، نماينده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، در بيان ويژگی‌های انقلاب اسلامی گفت: تمامی انقلاب‌هايی كه در تاريخ ملت‌ها به‌وقوع پيوسته است مبنای خود را بر فاكتورهايی مثل اقتصاد، رفاه، مسائل سياسی قرار داده بودند اما مبنای انقلاب اسلامی بحث ولايت و رهبری بود و همين ويژگی بارز انقلاب اسلامی است كه آن را از ساير انقلاب‌ها متمايز می‌كند، در انقلاب اسلامی ايران آحاد ملت ايران وحدت كلمه را مدنظر قرار دادند و با حضور حداكثری خود توانستند اين انقلاب را به پيروزی برسانند.
وی با بيان اين‌كه حفظ ارزش‌ها و آرمان‌ها ويژگی ديگر انقلاب اسلامی است، اضافه كرد: انقلاب اسلامی ايران بر مبنای توجه به خواسته‌های مردم، وحدت كلمه و توجه به بحث ولايت و رهبری بنا نهاده شد و اين انقلاب توانست نظريه‌های صاحب‌نظران و تئوريسين‌ها را تغيير دهد و اين انقلاب توانست مسير تاريخ را تغيير دهد و انقلاب‌هايی كه اكنون در كشورهای عربی شاهد آن هستيم به الگوگيری از انقلاب اسلامی ايران بوده است.
نماينده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی اضافه كرد: انقلاب اسلامی ايران كه برگرفته از مكتب و تفكر تشيع است توانست بر اين باور كه صاحبان زر و زور همواره حاكم و قدرت باشند و مظلومان تحت فشار قرار داشته باشند خط بطلان بكشد.
قائدرحمت به اسلام‌هراسی دشمنان اشاره و خاطرنشان كرد: صاحب‌نظران آمريكايی، سياستمداران و آينده‌پردازان طی سال‌های گذشته گسترش اسلام برای 20 سال آينده را پيش‌بينی كرده بودند و علی‌رغم اين‌كه هنوز تا رسيدن به 20 سال آنها فاصله داريم اما شاهد موج بيداری اسلامی در كشورهای عربی، آسيايی، اروپايی و آمريكايی هستيم.
نماينده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با بيان اين‌كه تحريم‌ها، تهاجم فرهنگی و توطئه‌های دشمنان عليه انقلاب اسلامی برای مقابله با گسترش اسلام است، در بيان آفت‌ها و موانع تحقق اهداف انقلاب اسلامی گفت: قانون اساسی، مردم‌سالاری دينی، استقلال، آزادی جمهوری اسلامی از شعارهای مطرح شده در جريان پيروزی انقلاب اسلامی بودند بايد اين شعارها كه مبنای انقلاب است حفظ شود اگر اين شعارها دچار آفت و يا كم و كاست و يا زيادی شود و يا اين‌كه اسلاميت از هر يك از اين شعارها اگر حذف شود انقلاب دچار آفت می‌شود.
وی بحث ولايت‌مداری را از اركان اصلی انقلاب بيان كرد و افزود: انقلاب اسلامی حكومت مبتنی بر ولايت فقيه است، رهبر معظم انقلاب به‌عنوان ولی فقيه به‌خوبی موقعيت‌ها را درك و تشخيص می‌دهد، به‌موقع به مردم هشدار می‌دهد اگر مردم و مسئولان بر اساس منويات مقام معظم رهبری حركت كنند كشور هيچ‌گاه دچار آفت نمی‌شود، رفتار متناقض با رفتار ولايت بزرگترين آفت برای انقلاب است.
نماينده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اين سؤال كه چه عاملی باعث شده علی‌رغم فشارهای مختلف غرب بر جمهوری اسلامی، ملت ايران همچنان بر اصل مقاومت تأكيد داشته باشند، تصريح كرد: اهداف و ايدئولوژی انقلاب اسلامی ايران متفاوت با ساير انقلاب‌ها بوده است، مبنای انقلاب ما بحث اقتصاد نبوده است كه امروز با مشكلات اقتصادی مردم از انقلاب سرباز زنند، اين انقلاب انقلاب ارزش‌هاست و ملت ايران چون هدف و انگيزه دارند از انقلاب زده نمی‌شوند و سختی‌ها را به جان می‌خرند چراكه مكتب اسلام قوی‌ترين مكتب است و چيزی برتر از اين اهداف و آرمان‌ها نيست كه جايگزين آن شود.
وی اضافه كرد: يكی از اهداف انقلاب اسلامی رسيدن به جامعه مهدوی است، انقلاب اسلامی ايران زيرساخت‌ها و بسترها برای جامعه مهدوی و ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) را فراهم می‌كند.
قائدرحمت با اشاره به گسترش مرزهای انقلاب اسلامی به ساير كشورها خاطرنشان كرد: ولايت فقيه ركن اصلی در نظام اسلام است، تبعيت از ولايت مطلقه فقيه در تثبيت و تقويت آرمان‌های انقلاب نقش اساسی دارد، مسئولان و مردم بايد مراقب باشند كه پا جای پای رهبر معظم انقلاب بگذارند نه يك قدم جلوتر و نه يك قدم عقب‌تر از ولی ‌فقيه باشند.
captcha