کد خبر: 2469217
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰

دلبستگی مردم به نظام جمهوری اسلامی، مهم‌ترين عامل خلق حماسه 9 دی بود

گروه سياسی: نماينده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی حماسه تاريخی 9 دی را نمايشی از جايگاه مردمی در حمايت از نظام و انقلاب دانست و گفت: مهم‌ترين عامل در خلق و آفرينش حماسه نهم دی را می‌توان در دلبستگی و وابستگی مردم به نظام جمهوری اسلامی دانست.

ايرج عبدی، نماينده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، با گرامیداشت سومين سالگرد حماسه نهم دی اين حماسه تاريخی را نمايشی از جايگاه مردمی در حمايت از نظام و انقلاب دانست و گفت: مهم‌ترين عامل در خلق و آفرينش حماسه نهم دی را می‌توان در دلبستگی و وابستگی مردم به نظام جمهوری اسلامی دانست، مردم وقتی احساس كردند نظام اسلامی در خطر است و ممكن است انقلاب با چالش مواجه شود با حضور خودشان در اين حماسه تاريخی خط بطلانی بر توطئه فتنه‌گران كشيدند.
وی افزود: نظام ما يك نظام مردمی است و در طول دوران انقلاب همواره شاهد حضور توده‌های مردم در صحنه‌های مختلف چه پيروزی انقلاب و چه دوران دفاع مقدس بوده‌ايم، در جريان انتخابات دهم رياست جمهوری نيز وقتی مردم مشاهده كردند حوادثی در كشور ايجاد شده كه انقلاب و اسلام را در خطر قرار داده است با حضور خود در صحنه مانع از اين شدند كه به انقلاب آسيب وارد شود.
عبدی به در پيش بودن انتخابات رياست جمهوری اشاره و خاطرنشان كرد: كانديداها و ملت ما تجربه خوبی از انتخابات دور دهم رياست جمهوری دارند، كانديداها بايد حفظ نظام را در اولويت قرار دهند و با تجربه‌ای كه از فتنه 88 دارند اجازه ندهند شخص و يا گروهی آنها را تحريك كند.
نماينده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی به فرمايشی از مقام معظم رهبری با اين مضمون كه حضور مردم در حماسه 9 دی به مانند حضور آنها در اول انقلاب بود، تصريح كرد: پيام حضور مردم در اول انقلاب و حماسه 9 دی به مانند هم بود حضور مردم در اول انقلاب يك «نه» بزرگ به استكبار بود و در 9 دی نيز پيام حضور مردم يك «نه» بزرگ‌ به فتنه‌گران بود كه در اين دو حماسه مردم با حضورشان انقلاب اسلامی را تأييد كردند و علاوه بر اين همان حضور همراه با شور و شعور كه در اول انقلاب بود همين حضور آگاهانه و با شور را مردم در 9 دی نيز داشتند.
captcha