کد خبر: 2451062
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۷

مسئله فريب، نيرنگ و كنترل ذهن كار اصلی فرقه‌های انحرافی است

گروه سياسی: در فرقه‌ها، هدف غایی از روز اول مشخص نیست، افراد در ظاهر با اراده خود وارد فرقه می‌شوند اما پس از ورود بمباران روانی می‌شوند، تمام افرادی كه از سازمان مجاهدين خلق جدا شدند بیان كردند تصوری‌كه از سازمان داشته‌اند با واقعيتی كه مواجه شدند به‌طور كامل مغاير بود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، ابراهيم خدابنده، عضو سابق گروهك تروريستی منافقان در نشست دگرديسی در فرقه تروريستی منافقان كه به‌منظور افزايش آگاهی و بصيرت اساتيد و دانشجويان‌ عصر يك‌شنبه، 28 آبان‌ماه در سالن آمفی‌تئاتر دانشكده علوم پايه دانشگاه لرستان برگزار شد، در خصوص چگونگی پيوستن خود به گروه تروريستی منافقان در سازمان مجاهدين خلق، گفت: عضو انجمن اسلامی در دانشگاه انگلستان بودم يكی از مسئولان سازمان به نام احمد شاه‌بختی مدام از قرآن و نهج‌البلاغه سخن می‌گفت، سازمان مجاهدين خلق به‌عنوان يك نيروی حامی انقلاب و مدافع امام وارد تشكل‌های مذهبی مثل انجمن‌های اسلامی می‌شد و خود را نشان می‌داد، می‌توان گفت متدلوژی روانی بسيار پيچيده دارد كه اغلب نسبت به آن ناآگاه هستند، مسئله اغوا، فريب، نيرنگ و كنترل ذهن كار اصلی فرقه‌های انحرافی است.
وی افزود: اگر درست بررسی كنيم هيچ‌كس با اراده، آگاهی و اختيار خود وارد سازمان مجاهدين خلق نشده بلكه با فريب، نيرنگ وارد شده است.
عضو سابق گروهك منافقان ادامه داد: فرقه‌ها دارای دو چهره يا دو استاندارد دوگانه درونی و بيرونی هستند، فريب اصل و اساس يك فرقه را تشكيل می‌دهد، در فرقه‌ها، هدف غایی از روز اول مشخص نیست، افراد در ظاهر با اراده خود وارد فرقه می‌شوند اما پس از ورود بمباران روانی می‌شوند، تمام افرادی كه از سازمان مجاهدين خلق جدا شدند بیان كردند تصوری‌كه از سازمان داشته‌اند با واقعيتی كه مواجه شدند به‌طور كامل مغاير بود.
به گفته وی فرقه‌ها از غفلت و بی‌توجهی افراد كه زود باور می‌كنند سوء‌استفاده كرده و افراد را جذب می‌كنند، وقتی كسی بر اساس اعتقاد داشتن به اسلام، انقلاب و جامعه ضربه می‌زند پديده خطرناكی است.
وی اضافه كرد: سازمان مجاهدين خلق ابتدا كه كارش را شروع كرد، ايدئولوژی آن تركيبی از مجموعه اعتقادات سازمان‌ها و گروه‌های آن زمان شروع كردف ايدئولوژی آن تركيبی از مجموعه اعتقادات سازمان‌ها و گروه‌های آن زمان بودف سه جريان ملی، مذهبی و سوسياليستی وجود داشت كه سازمان آرم اين سه جريان را تركيب كرد تا جاذبه ايجاد كند و از سه گرايش نيرو جذب كند، اين‌كار را هم كرد، از هر كدام از دسته‌ها توانست افرادی را جذب كند.
خدابنده افزود: در سال 1354 رهبر مجاهدين خلق اعلام كرد مسلمان نيستيم اما ماركسيسم هستيم، در ده سال بعد مسعود رجوی در انقلاب ايئولوژيك بحث طلاق ايدئولوژيك را مطرح كرد.
وی اظهار كرد: يكی از مهم‌ترين كار سازمان اين بود كه نخستين رئيس جمهور مكتبی ايران را دزديد و رفت، يكی از وقايعی كه خيلی در سازمان تنش ايجاد كرد واقعه تروريستی هفتم تير بود در واقع اعضای سازمان هنوز آمادگی ذهنی لازم را پيدا نكرده بودند، در دوران رياست جمهوری خاتمی نان سازمان مجاهدين خلق در ليست تروريست‌ها قرار گرفت.
وي با بيان اين‌كه كار سازمان ايجاد رعب، ترس و وحشت در دل افراد با واژه ايران هراسي است، گفت: كار سازمان مجاهدين خلق ايجاد ترس، وحشت و نفرت در دل افراد است كه بگويد جمهوري اسلامي ايران يك تهديد جهاني است، كار روابط بين‌المللي سازمان اين بود تلاش كند در دل همسايگان ايران ترس ايجاد كند و تلاش اين بود از جمهوري اسلامي ايران بترسند.
خدابنده افزود: ماحصل تاكتيك اين است از واژه ايران هراسي استفاده مي‌كنند، آن را بر روي فرد يا گروه يا مقامات بلند پايه يك كشور ايجاد كنند تا مقاصد خود را پيش ببرند و ترس سازمان هم از اين است.
وي ادامه داد: يكي از افتخارات سازمان اين است كه با درنده‌ترين امپرياليست‌ها در ارتباط است، مي‌خواهد خود را براي آمريكا اثبات كند، در حال حاضر سازمان مجاهدين خلق در عراق با تنفس مصنوعي آمريكا زنده است، خيلي از سازمان‌هاي اطلاعاتي آمريكا اعلام كرده‌اند ميزان نفرت در داخل ايران حتي بيشتر از سلطنت‌هاست، تلاش فرقه‌ها اين است افراد را به‌دور از روابط و عواطف خانوادگي به‌صورت ايزوله نگه دارند.
عضو سابق گروهك تروريستي منافقان گفت: از ديد كارشناسان آسيب‌هاي اجتماعي جوان در محدوده خانواده از آسيب‌ها در مصونيت و امان استف هرچه‌قدر روابط خانوادگي عاطفي و محكمتر باشد جوان كمتر آسيب مي‌بيند، تلاش فرقه‌ها اين است كه با كمرنگ كردن روابط و عواطف خانوادگي افراد را به‌صورت ايزوله نگه دارند، هرچه‌قدر ارتباط آنها با خانواده و جمعيت كمتر باشد آنها بهتر مقاصد خود را پيش مي‌برند هميشه با ايزوله كردن افراد جنبه‌هاي تناقض پيش آمده براي افراد را توجيه كردند، تناقض عبارت از خط و خطوطي است كه فرقه‌ القا مي‌كند اما با منطق و تفكر فرد مغايرت دارد، تناقضات در درون فرد با بحث و استغنا حل نمي‌شود بلكه با سركوب رواني حل مي‌شود.
وي تكنيك فشار جمع را يك تكنيك رواني براي حل تناقضات رواني افراد در فرقه‌ها عنوان كرد و افزود: افراد زيادي از سازمان روي فردي كه دچار تناقض شده مي‌ريزند و با تحقير و توهين و حتي برخورد فيزيكي تناقضات را به شكل رواني درذهن فرد حل مي‌كنند.
وی اضافه كرد: افراد سازمان خانواده نداشتند، بايد تمايلات جنسی را بازگو می‌كردند، اين اعتراضات با شماطت پاسخ داده می‌شد و به سركوب غرايز حنسی می‌انجاميد حتی سركوب غرايز جنسي در افراد به خودكشی می‌انجاميد.
خدابنده خاطرنشان كرد: جدا شدن از يك فرقه مخرب كنترل كاری فوق‌العاده مشكل است، اثرات مغزشويی فرار است، برقراری عواطف خانوادگی آثار مغزشويی را از بين می‌برد و هويت ساختگی فرقه بعد از مدتی جای خود را به هويت فطری می‌دهد، فردی را كه می‌خواهند مغزشويی كنند در ابتدا می‌خواهند ارتباطش با خانواده قطع شود و هر هفته در نشست‌هايی تحت عنوان غسل هفتگی كار مغزشويی استمرار و ادامه می يابد، چيزی تحت عناون استراتژی به اعضا گفته نمی‌شود برای هركس متناسب تنظيم می‌شود چه اطلاعاتی به آنها داده می‌شود.
عضو سابق گروهك منافقان افزود: در سازمان چيزی تحت عنوان استراتژی به اعضا گفته نمی‌شود تنها يك متدولوژی مستمر آن‌ها را نگه می‌دارد، يكی از تكنيك‌های قرارگاه اشرف به اين بود كه افراد به بيگاری گرفته شوند به‌طور مثال كارهای ساختمانی و بيهوده انجام دهند تا فكر نكنند همين كار سخت سبب بيماری‌های لاعلاج و غير قابل درمان در افرادی می‌شود و تا مدت ها رنج می‌برند.
ابراهيم خدابنده خاطرنشان كرد: قرارگاه اشرف حصارهای فيزيكی دارد كه افراد نمی‌توانند فرار كنند اما قبل از حصارهای فيزيكی، حصارهای ذهنی وجود دارد كسانی كه فرار كرده‌اند با پذيرش اين‌كه دولت عراق آنها را شكنجه می دهد و به ايران تحويل می‌دهد از سازمان جدا شده‌اند.
وی تصريح كرد: در اين قرارگاه وسايل ارتباط جمعی مانند تلفن، اينترنت و راديو وحود ندارد تنها از طريق خود سازمان تغذيه اطلاعاتی می‌شود در سازمان همه مطالب طبقه‌بندی شده است با هر كس متناسب تنظيم می‌شود چه اطلاعاتی به آنها داده شود فضای خارج از سازمان را به‌صورت فضای فاسد، شيطانی به افراد تزريق می‌كنند.
عضو سابق گروهك منافقان در پايان در خصوص راهكارهای مقابله با فرقه‌های انحرافی و گروهك‌های تروريستی گفت: الان تلاش سازمان مجاهدين خلق در عراق برای جذب نبرد و به شكل‌های مختلف مثلاً خبرنگار كه خود فرد اطلاع ندارد تلاش می‌كنند، دشمن با جمهوری اسلامی تلاش برای حفظ معقوله ترويج فرقه‌های مختلف به‌طور نامحسوس از طريق ماهواره و اينترنت است گرفتار شدن يك فرد در اسارت ذهنی يك فرقه كاری است كه به راحتی جبران‌پذير نيست.
خدابنده افزود: بايد تلاش كنيم از وقوع تهديد هزاره سوم جلوگيری كنيم واكسينه كردن افراد پيش‌بينی و نشان دادن تهديدها می‌توانند از اسيب‌پذيری افراد بكاهد پيشگيری كنيم اتفاقی كه برای امثال من افتاد برای افراد ديگر اتفاق نيافتد، جوانان بايد ايدئولوژی و اهداف خود را بشناسند اطلاعات ارايه شده به جوانان زياد باشد و جوانان روی اين پديده‌هايی كه اتفاق افتاده است، مطالعه كنند.
وی با تاكيد براين كه آشنايی دانشجويان با اعمال و اهداف سازمان مجاهدين خلق به‌طور روزمره به صورت دروس دانشگاهی تدريس شود خاطرنشان كرد: نسل امروز نبايد فراموش كنديك پديده با عنوان مجاهدين خلق داشتيم از كجا شروع كرده به كجا رسيد و الاتن چه می‌خواهد بگويد مسعود رجوی كه بود بايد سپر خود را قوی و محكم كنيم.
خدابنده تصريح كرد: دستگاه اطلاعاتی كشور دانش و بينش قوی از فرقه‌های انحرافی دارد اما عموم هم بايد اين دانش و بينش را در خود تقويت كنند، الان كه عصر ارتباطات است خيلی از ارتباطات مسموم است خيلی از افراد به جاهايی كشيده می‌شوند كه با آن مغايرت دارند تحكيم روابط و عواطف خانوادگی، مطالعه و مسلط شدن به اين تكنيك‌ها و روش‌ها از اين اتفاقات جلوگيری می‌كند.
يادآور می‌شود، در اين نشست كه ويژه اساتيد و دانشجويان و كاركنان اين دانشگاه برگزار شد با افشاگری ابراهيم خدابنده، عضو سابق گروهك منافقان به پرسش‌های دانشجويان پاسخ داده شد.
captcha