کد خبر: 2435466
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۰

هسته كرسی‌های آزادانديشی در دانشگاه‌های لرستان راه‌اندازی شد

گروه سیاسی: هسته كرسی‌های آزادانديشی متشكل از تشكل‌های دانشجويی با ابتكار سازمان بسيج دانشجويی استان لرستان، در دانشگاه‌های این استان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه لرستان، هسته كرسی‌های آزادانديشی متشكل از تشكل‌های دانشجويی با هدف برگزاری هدفمند، قانونمند و نظامند كرسی‌های آزادانديشی، جلوگيری از پراكندگی موضوعات كرسی‌ها، استفاده از ظرفيت‌ها و جزیيات ساير تشكل‌ها در برگزاری كرسی‌ها، فعال كردن دانشگاه‌هايی كه كرسی‌ها در آنها راكد بوده است، بالا بردن سطح كمی و كيفی كرسی‌ها در استان و پيگيری مطالبات مقام معظم رهبری به همت سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان تشكيل شده است.
بنا‌بر این گزارش، نشستی روز یک‌شنبه، 30 مهرماه با حضور نمايندگان و دبيران تشكل‌های دانشجويی استان در محل دانشگاه آزاد خرم‌آباد برگزار شد و مسئول روابط‌عمومی و پشتيبانی هسته كرسی‌های آزا‌دانديشی دانشگاه‌های لرستان با انتخاب اعضا‌ تعيین شدند.
captcha