کد خبر: 1438855
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰
معاون سپاه لرستان:

ماهواره‌ تهدیدی جدی برای حریم ارزشی و اخلاقی جامعه است

گروه سیاسی:امروز ماهواره‌ها و فضاهای مجازی به تهدیدی برای خانواده‌ها و حریم ارزشی و اخلاقی جامعه تبدیل شده‌اند و سپاه در کنار نهادهای فرهنگی و مراکز علمی و دانشگاهی و آموزش و پرورش باید بتواند سطح خطرپذیری نسل جوان و نوجوان را به حداقل برساند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حسین‌علی پازدار، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، امروز، 22 مرداد در جمع خبرنگاران با بیان این‌که باید نهضت روشنگری اقناعی در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن ایجاد شود، افزود: در کسوت پاسداری در کنار آموزش و پرورش ماموریت‌های مشترکی برای اعتلای علمی و عملی دانش‎آموزان داریم.

وی ادامه داد: تعامل آموزش و پرورش و سپاه در حد اعلایی است و این هم‌فکری و مشارکت می‌تواند در انجام اهداف سازمانی و پاسداری از ارزش‎های انقلابی مؤثر باشد.

پازدار خاطرنشان کرد: امروز ماهواره‌ها و فضاهای مجازی به تهدیدی بزرگ برای خانواده‌ها و حریم ارزشی و اخلاقی جامعه تبدیل شده‌اند و سپاه پاسداران در کنار نهادهای فرهنگی و مراکز علمی و دانشگاهی و آموزش و پرورش باید بتواند سطح خطر پذیری نسل جوان و نوجوان را به حداقل برساند.

پازدار با اشاره به تشکیل قرارگاه هماهنگی راهیان نور در استان گفت: اردوگاهی با ظرفیت ۴۰۰ نفر برای استقبال از کاروان‌های دانش‌آموزی راهیان نور لرستان در استان خوزستان تجهیز شده که از ۱۵ مهر ماه سالجاری آمادگی لازم را برای پذیرش دانش‎آموزان لرستانی خواهد داشت.

همچنین، حسینی، مسئول بسیج دانش‎آموزی لرستان هم در ادامه با اشاره به برنامه بسیج برای ارتقاء دانش این قشر گفت: طرح آیه‌های تمدن به شناسایی و آموزش دانش‌آموزان در سه مرحله مختلف می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: با برگزاری آزمون‌های تعیین سطح دانش‌آموزان ممتاز لرستانی، ۲۰۰۰ دانش آموز شناسایی و پذیرش شده‌اند که از امکانات آموزشی رایگان موسسه علمی ـ پژوهشی رزمندگان استفاده می‌کنند.

captcha