کد خبر: 1433708
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱
یک تحلیل‌گر مسائل سیاسی مطرح کرد:

غزه و عراق؛ مرصاد امروز دشمنان اسلام

گروه سیاسی: مرصاد، روزی در سوریه، جنوب لبنان، غزه و عراق انجام می‌شود و باور داریم در هر کمینگاهی که رزمندگان اسلام برای منافقین، تکفیری‌ها و دولت‌های مرتجع عربی تنیده باشند، پیروزی با اسلام است.

امیرعلی‌حیدر امیری، تحلیل‌گر مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با عملیات مرصاد گفت: پس از پذیرش قطع‌نامه صلح ایران و عراق توسط رهبر کبیر انقلاب که البته قبول آن را به نوشیدن جام زهر تشبیه کردند، صدام که به اهداف و نیات پلیدش دست نیافته بود تصمیم گرفته بود با حمایت اطلاعاتی و نیروی انسانی از منافقین، آن‌ها را روانه کارزار با جمهوری اسلامی ایران کند.

عدم شناخت از اقتدار ملی ایران، عامل حمله منافقین بود

وی ادامه داد: از آن‌جایی که صدام و سازمان مجاهدین خلق درک درستی از فضای داخلی کشور ایران، بسیج مردمی، حمایت همه‌جانبه از رهبری انقلاب و اقتدار ملی جمهوری اسلامی نداشتند، حمله گسترده‌ای را با پشتیبانی مستقیم عراق و حمایت‌های غیرمستقیم آوانس‌های عربستان و آمریکا علیه انقلاب اسلامی آغاز کردند.

امیری اضافه کرد: مردم به محض اطلاع از این حماقت منافقین، صدام و دولت‌های عربی ـ غربی، به یک‌باره چنان عرصه را بر دشمنان و متجاوزان تنگ کردند که منافقان با دادن تلفات سنگین فرار را بر قرار ترجیح دادند و ماهیت خائنانه آن‌ها برملا شد و نیز اهداف پلید کشورهای عربی و غربی برای ملت هوشیار ایران آشکار شد.

نقش رزمندگان لرستانی در عملیات مرصاد

نویسنده اولین کتاب بیداری اسلامی با اشاره به نقش بی‌بدیل رزمندگان استان لرستان در پیروزی عملیات غرورآفرین مرصاد، تصریح کرد: رزمندگان لرستانی در قالب لشکر همیشه پیروز 57 حضرت ابوالفضل(ع) و به‌واسطه نیروهای نامنظم مردمی، حماسه‌ای آفریدند که در تاریخ ماندگار باشد به‌طوری‌که در تنگ امام حسن(ع) بسیاری از نیروهای منافقین را به اسارت درآورده و یا به هلاکت رساندند.

امیری گفت: در عملیات مرصاد نمود نیروهای مردمی لرستان به مراتب بیشتر خود را نشان می‌داد به‌طوری‌که هر کس تفنگی در منزل داشت یا قادر به حمل سلاح بود و یا حتی دوره ابتدایی آموزش نظامی را گذرانده بود، برخود واجب می‌دانست که در این کارزار شرافتمندانه حاضر شود به‌همین دلیل تنگ امام حسین(ع) به کمینگاه برای مناففین تبدیل شد همان مرصادی که خداوند متعال وعده آن‌را به منافقین و گنه‌کاران داده است پس این عملیات پیروزمندانه را «مرصاد» نامیدند تا همیشه در تاریخ ماندگار بماند.

وی در رابطه با پیام عملیات مرصاد، عنوان کرد: عملیات مرصاد حامل این پیام بود که از امروز تا آینده هرگاه کسی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران طمع بورزد در مرصاد انتقام دلاورمردان جمهوری اسلامی گرفتار خواهد شد این مرصاد روزی تنگ امام حسین(ع)، روزی کشور سوریه یا جنوب لبنان و امروز غزه و عراق است و باور داریم که به یاری خداوند متعال در هر کمینگاهی که رزمندگان اسلام برای منافقین کوردل، تکفیری‌ها، خودفروختگان داخلی، دولت‌های مرتجع عربی و غربیان کوردل تنیده باشند، پیروزی با اسلام و مسلمانان است.

captcha