کد خبر: 1417619
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰

عدالت در نظام مالیاتی از راهکارهای پیشبرد اهداف اقتصادی است

گروه سیاسی: مسئول واحد سیاسی تشکل‌های اسلامی دانشگاه لرستان اظهار کرد: کلید حل مشکلات به‌ویژه چالش‌های اقتصادی را باید در مبارزه با رانت‌خواری، عدالت در نظام مالیاتی و در یک کلام اقتصاد مقاومتی جست‌وجو کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی افشار، مسئول واحد سیاسی تشکل‌های اسلامی دانشجویی دانشگاه لرستان شنبه، 24 خرداد در نشست خبری تشکل‌های دانشجویی اسلامی که در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان لرستان برگزار شد، گفت: دولت یازدهم که با شعار اعتدال و تدبیر و امید روی کار آمده، در عملکرد یک ساله خود با مهار نرخ تورم، ایجاد آرامش در فضای اقتصادی و طرح تحول نظام سلامت اقدامات مثبتی را به انجام رسانده است.

وی ادامه داد: دولت یازدهم باید سعی کند به‌صورت فراجناحی و به‌دور از هرگونه حزب‌گرایی عمل کرده و از نیروهای انقلابی و ارزشی در مدیریت‌های اجرایی بهره گیرد.

افشار عنوان کرد: استفاده از فرصت‌های دیپلماسی و سیاست‌های خارجی تا جایی که عزت کشور حفظ شود یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است؛ کمااینکه ما معتقدیم نقطه عطف بهبود مسائل و مشکلات اقتصادی را نمی‌توان در خارج جستجو کرد و باید از ظرفیت داخل استفاده کنیم و به تعبیر نشریه اکونومیست: ایران بر سر چهارراه تجارت منطقه‌ای است و هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیاست که نمی‌توان آن را تحریم کرد.

مسئول واحد سیاسی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه لرستان اضافه کرد: کلید حل مشکلات به‌ویژه چالش‌های اقتصادی را باید در مبارزه با رانت‌خواری، عدالت در نظام مالیاتی و سخت‌گیری در موضوعاتی نظیر معوقات بانکی و در یک کلام اقتصاد مقاومتی جست‌وجو کرد.

افشار بیان کرد: شایسته است دولت نقشه‌ راه جدیدی براساس راهنمایی‌های دلسوزانه رهبر معظم انقلاب ترسیم کند، برخورد عزت‌مندانه گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای در وین نیز، حاصل رویکردهای مثبت مقام معظم رهبری بوده که امید است این رویکرد حکیمانه تداوم پیدا کند.

وی گفت: مقامات آمریکایی بارها در اظهارات خود خواهان اعتمادسازی و تنش‌زدایی از جانب ایران هستند ولی عجیب است که با وجود اقداماتی مانند تخریب چهره بین‌المللی ایران در دنیا، ترور دانشمندان هسته‌ای و افراد تأثیرگذار انقلاب اسلامی و... توسط آمریکا و مزدورانش، چرا ما باید اعتمادسازی کنیم؟

افشار اظهار کرد: برخی از افراد معتقدند که باید با دنیا آشتی کنیم، آیا این‌همه کشور غیر متعهد که برنامه هسته‌ای ایران را پذیرفته‌اند جزو دنیا محسوب نمی‌شوند و فقط پنج کشور که حق وتو دارند همه دنیا هستند و ما باید با آن‌ها آشتی کنیم؟ در مقابل گستاخی‌های مقامات آمریکایی که در مدت چهار ماه 13 بار ایران را تهدید به حمله نظامی کرده‌اند نباید کوتاه آمد.

captcha