کد خبر: 1407550
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵
حجت‌الاسلام موسوی:

عهدنامه مالک‌ اشتر منشور اخلاقی برای مدیران است

گروه سیاسی: یک فعال سیاسی خودسازی را پیش‌شرط مدیریت دانست و گفت: تمام انبیا و اولیای الهی نیز قبل از تشکیل حکومت به خودسازی، مبارزه با نفس و جهاد اکبر پرداختند.

حجت‌الاسلام مهدی موسوی، فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به مدیریت از منظر اسلام، گفت: وقتی یک مدیر به خودسازی دست یافت قطعاً در سایه آن سعه‌ صدری حاصل می‌شود که که مدیریت را تسهیل و ثمربخش خواهد کرد و امام صادق(ع) فرمود: سعه‌ صدر ابزار مدیریت است.

وی «عهدنامه مالک اشتر» را بهترین منشور اخلاقی مدیران اسلامی دانست و افزود: اساسنامه امیرالمؤمنین(ع) به استاندار مصر بر عدالت‌محوری بود، مولای متقیان، امام علی(ع)، اهتمام ویژه‌ای به نشر عدل و داد در جامعه داشت به همین دلیل مورد غضب و بی‌مهری ستمگران و زیاده‌خواهان قرار گرفت و یک دانشمند مسیحی در این باره بیان می‌کند که علی(ع) به جرم عدالت فرقش در محراب شکافته شد.

حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: دیدگاه امام علی(ع) نسبت به تروریست به‌گونه‌ای بود که به پسرش سفارش کرد که پس از مرگش تنها یک ضربه به قاتلش بزنند و از طرفی هنگامی که خبر بیرون کشیدن خلخالی از پای زن یهودی به ایشان رسید امام علی(ع) فرمود: اگر کسی این خبر را بشنود و از غصه دق کند جای تعجب ندارد، ولی آیا ما در جامعه امروز از این‌ چنین احساس مسئولیتی نسبت به هم‌نوعان خود برخورداریم؟ و یا از کنار تجاوزها و هتک حرمت‌ها به‌ راحتی می‌گذریم؟

دیدگاه امیرالمؤمنین(ع) را معیار عملکرد خود قرار بدهیم

این فعال سیاسی اضافه کرد: اگر ما خواهان نشر عدالت در جامعه هستیم باید دیدگاه امیرالمؤمنین(ع) را معیار عملکرد خود قرار بدهیم؛ آن امام بزرگواری که فرمود: اگر اقلیم‌های هفت‌گانه را به من بدهند تا به مورچه‌ای ظلم کنم و پوست جویی را از دهانش بگیرم، هرگز قبول نخواهم کرد.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به 14 خرداد سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) و آغاز رهبری مقام معظم رهبری، گفت: مبارزه با طاغوت، استکبار جهانی، صهیونیست، تفکر نژادپرستی، جهالت و ساده‌لوحی، تهجر، خشونت و افراطی‌گری از مهم‌ترین فلسفه‌ها و محورهای انقلاب امام خمینی(ره) بود.

وی عدالت اجتماعی، استقلال و آزادی و معنویت را سه رکن تداوم و بقای انقلاب اسلامی دانست و افزود: وحدت و انسجام و یکپارچگی که عامل اصلی رفع موانع پیشبرد اهداف نظام بوده، مقاومت و ایستادگی، آگاهی و بیدار بودن که خداوند متعال بیش از 34 بار در قرآن از غفلت سخن به میان آورده و هدف از خلقت انبیا را بیدار کردن مردم از خواب غفلت و آگاهی‌بخشی به مردم دانسته و احترام به قانون از مهم‌ترین عوامل رشد و پیشرفت یک ملت محسوب می‌شوند.

این فعال سیاسی بیان کرد: از مهم‌ترین عوامل ذلت و سقوط یک ملت می‌توان به تفرقه و اختلاف، تخریب و فضاهای کاذب، تزلزل و سستی نسبت به هدف و آرمان‌ها، غفلت و فراموشی نسبت به انقلاب، قانون‌شکنی و حریم‌شکنی اشاره کرد.

captcha