حجتالاسلام مهدی حسینی، رئیس اداره تبلیغات پلدختر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، اظهار کرد: دین اسلام با وضع قوانین و احکام متعددی مانند خمس، زکات، دیه و... مسائل اقتصادی را جزئی از دین دانسته کمااینکه به تعبیر امام باقر(ع)، اسلام بر پنج پایه نماز، روزه، حج، زکات و ولایت بنا شده است.
وی با بیان اینکه اقتصاد خانواده و جامعه در سطح خرد و کلان مورد توجه ویژه دین اسلام واقع شده، تصریح کرد: مطالبات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی برگرفته از آموزههای دینی است.
هدف اقتصاد مقاومتی حفظ عزت مسلمانان است
حجتالاسلام حسینی در رابطه با شفافسازی پیرامون واژه«اقتصادمقاومتی»، بیان کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی این است که ما بهواسطه خودکفایی به جایگاهی دست پیدا کنیم که نیازمند به غیر نبوده و در این زمینه آسیبپذیر نباشیم تا آزادانه به تبلیغ فرهنگ دینی پرداخته و به عزت موردنظر قرآن و اهداف متعالی که اسلام ترسیم کرده، برسیم.
حجتالاسلام مهدی حسینی در رابطه با راهکارهای ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه، عنوان کرد: ابتدا باید مفهوم اقتصاد مقاومتی به درستی در جامعه تبیین شود، سپس با آسیبشناسی در رابطه با وضعیت فعلی اقتصاد کشور، نقاط ضعف و قوت آن مشخص شود، سپس در سطح کلان قوانینی برای اجرایی شدن اقدامات کارشناسی شده لازم تعبیه شود.
وی بیاثر کردن تحریمها را یکی از اساسیترین اهداف و فلسفه مطرح کردن گفتمان «اقتصاد مقاومتی» دانست و افزود: بهرهگیری از مدیران لایق و متفکر و تقویت تولید داخلی بهواسطه حمایت از مؤسسات دانشبنیان نقش مهمی در ارتقاء اقتصاد ملی دارد کمااینکه بسیاری از پیشرفتهای علمی مرهون زحمات این مؤسسات است.
حجتالاسلام حسینی در پایان اظهار کرد: وقتی قدرت اقتصادی کشور موجب میشود که زمینه برای صدور انقلاب و معرفی توانمندیهای دین اسلام نیز فراهم شود کمااینکه امروزه بسیاری از کشورهای دنیا، به کشور ایران به عنوان الگوی یک حکومت اسلامی چشم دوختهاند که آیا یک حکومت با دستورات دینی میتواند امور خود را بگذراند یا خیر؛ لذا باید تمام مردم و مسئولان کشور با اتحاد، هماهنگی و همدلی در راستای منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.