کد خبر: 1373683
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
پیش‌بینی می‌شود:

راهپیمایی 22 بهمن امسال، پرشورتر از سال‌های گذشته باشد

گروه سیاسی: دبیر مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی لرستان گفت: تجربه نشان داده است که هرگاه کشور ایران از سوی دشمنان، مورد تحقیر و اهانت قرار گرفته، ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی، پاسخ داندان‌شکنی به آن‌ها داده‌اند.

میلاد شرفی، دبیر مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: تجربه نشان داده است که هرگاه کشور ایران از سوی معاندین، مورد تحقیر و اهانت قرار گرفته است، ملت ایران با حضور حماسی و پرشور در راهپیمایی، پاسخ داندان‌شکنی به آن‌ها داده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به اظهارات اخیر سران آمریکا پیرامون مذاکرات ژنو و به رسمیت نشناختن حق غنی‌سازی ایران، راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن امسال پرشورتر از سال‌های قبل پیش‌بینی می‌شود.
شرفی در رابطه با شعار « مرگ بر آمریکا» بیان کرد: این شعار گفتمانی است که برگرفته از واقعیت‌های موجود و وابسته به اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی است، لذا تا زمانی‌که این ارزش‌ها پایدار هستند، شعار مرگ بر آمریکا نیز تداوم خواهد داشت.

پویایی «کرسی‌های آزاداندیشی»، گامی در جهت رسیدن به نظام آموزشی «پژوهش‌محور»
شرفی با آسیب‌شناسی پیرامون عوامل ایجادعدم همبستگی بین تشکل‌های دانشجویی، تصریح کرد: موازی‌کاری دبیران تشکل‌ها، تفکر امنیتی و محافظه‌کارانه برخی از مدیران دانشگاه‌ها، عدم همکاری و حمایت مسئولین و نبود شناخت صحیح از فلسفه کرسی‌های آزاد اندیشی، از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی این مهم است کمااینکه پویایی کرسی‌های آزاد اندیشی گام مهمی در جهت رسیدن به نظام آموزشی«پژوهش‌محور» است؛ لذا اهمیت این مقوله را که یکی از مطالبات اکید مقام معظم رهبری است نباید کمرنگ تلقی کرد.

captcha