کد خبر: 1370842
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷
حجت‌الاسلام فتوحی:

عملکرد جریان‌های برائت از اهل تسنن، برخلاف راهبردهای امام(ره) است

گروه سیاسی: مسئول دفتر نهاد رهبری در بسیج دانشجویی لرستان گفت: متاسفانه امروزه جریانی تحت‌ عنوان برائت از اهل‌ تسنن در حال شکل‌گیری بوده که عملکرد این جریان برخلاف راهبرد امام خمینی(ره) است.

حجت‌الاسلام فتوحی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بسیج دانشجویی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: وحدت مسلمانان اهل‌ سنت و تشیع، حول محور اسلام از راهبردهای مهم امام خمینی(ره) محسوب می‌شد ولی امروزه  تکفیری‌ها و سلفی‌ها به سرکردگی آمریکا، در راستای خدشه‌دار کردن وحدت مورد تأکید امام خمینی(ره) گام برمی‌دارند.

وی افزود: متأسفانه وهابیت، طالبان و سلفی‌ها به بدترین شکل ممکن اسلام را معرفی می‌کنند و این دقیقاً در راستای سیاست‌های آمریکا است، تکفیری‌ها در راستای مخدوش کردن چهره اسلام گام برمی‌دارند.

حجت‌الاسلام فتوحی عنوان کرد: متأسفانه امروز جریانی تحت‌عنوان برائت از اهل‌ تسنن در حال شکل‌گیری است که عملکرد این جریان، برخلاف راهبرد امام خمینی(ره) که بر وحدت شیعه و سنی و برائت از مشرکان تأکید داشت، است.

captcha