کد خبر: 1365889
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸
حجت‌الاسلام هراتی‌مطلق:

غرب از حضور ایران در نشست ژنو2 هراس داشت

گروه سیاسی: امام جمعه شهرستان ازنا اظهار کرد: کشورهای غربی از حضور ایران در نشست ژنو2 ترس و واهمه داشتند لذا از این حضور مؤثر و منطقی جلوگیری کردند.


حجت‌الاسلام علیرضا هراتی‌مطلق، امام جمعه شهرستان ازنا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، اظهار کرد: نشست ژنو 2 قطعاً با شکست روبرو خواهد بود ریرا کشورهایی در این اجلاس حضور دارند که نه تنها دغدغه حل بحران سوریه را ندارند،  بلکه با حمایت از تروریست‌ها و گروه‌های تکفیری در صدد دامن زدن به اختلافات بین مسلمانان هستند.



 وی ادامه داد: کشورهایی مانند عربستان صعودی به هیچ‌وجه صلاحیت حضور در این نشست را ندارند و با این وضعیت  نشست ژنو2 راه به جایی نخواهد برد و مسلم است که فشارهای آمریکا، موجب عدم دعوت «بان‌کی‌مون»، رئیس سازمان ملل از ایران برای شرکت در این نشست شد.



تضعیف اسلام مهم‌ترین هدف دشمنان در حمایت از گروه‌های تکفیری است



حجت‌الاسلام هراتی‌مطلق تضعیف اسلام را مهم‌ترین هدف آمریکا در حمایت‌ از گروه‌های تکفیری دانست و افزود: غرب و امریکا از اسلام به معنی واقعی کلمه شکست خوردند؛ لذا با پشتیبانی همه‌جانبه از«وهابیت» در صدد تفرقه‌افکنی، تخریب و تضعیف ایران و سایر کشورهای اسلامی هستند.



امام جمعه شهرستان ازنا با استناد به بیانات مقام معظم رهبری، بیان کرد: حمایت و مطرح کردن وهابیت از سوی دشمنان به این دلیل است که مسئله فلسطین فراموش شود ولی ملت‌ها باید با هوشیاری کامل با مسئله فلسطین برخورد کنند.



حجت‌الاسلام علیرضا هراتی‌مطلق خاطرنشان کرد: افشاگری در رابطه با ماهیت و اهداف گروه‌های تکفیری و بیان اعتقادات بی‌اساس و جرم و جنایت‌های آن‌ها بهترین راه مقابله با اقدامات وهابیت است.

captcha