حجتالاسلام علیرضا هراتیمطلق، امام جمعه ازنا در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با علت نامگذاری هفته وحدت اظهار کرد: در آغاز شکلگیری نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران، دشمنان اسلام بهمنظور ضربه زدن به انقلاب اسلامی در صدد ایجاد اختلاف و تفرقه در بین مذاهب شیعه و سنی برآمدند؛ لذا امام خمینی(ره) در یک ابتکار جالب از مقوله هفته وحدت سخن به میان آورد و شیعه و سنی را با یکدیگر برابر و برادر اعلام کرد.
هفته وحدت نماد استکبارستیزی و نه گفتن به گروههای تکفیری و وهابی است
وی هفته وحدت را نماد استکبارستیزی و نه گفتن به گروههای تکفیری و وهابی دانست و افزود: امروزه گروههای تکفیری وحشیانهترین و هولناک ترین شکنجهها و جنایت ها را با نام اسلام بر علیه مسلمانان جهان مرتکب میشوند بهطوری که حتی به کودکان بیگناه آنان نیز رحم نمی کنند و سر آنها را از تنشان جدا میکنند در حالی که منطق اسلام و پیغمبر اسلام(ص) که خداوند ایشان را به خوش اخلاقی سفارش کرده با این اقدامات وهابیت منافات دارد.
لزوم تقویت مبانی اقتصادی ممالک اسلامی
هراتیمطلق در رابطه با راه کارهای مبارزه با گروههای تکفیری عنوان کرد: علاوه بر اقدامات نظامی باید با تقویت وحدت و انسجام هرچه بیشتر شیعه و سنی، انجام فعالیتهای فرهنگی و افشاگری در رابطه با ماهیت و عقاید وهابیت و رونق و بهبود اقتصاد ممالک اسلامی در راستای مبارزه با تکفیریها گام برداشت.
امام جمعه ازنا ادامه داد: امروز در بسیاری از ممالک اسلامی مسلمانان با فقر دست و پنجه نرم میکنند و استکبار جهانی از این ضعف سوء استفاده کرده و با حمایتهای مالی درصدد انحراف و فریب آنان برمیآیند لذا دولتمردان و مسئولین جوامع مسلمان باید نسبت به حل این معضل و هجمه در تقویت مبانی و وضعیت اقتصادی مسلمانان بکوشند.
حجتالاسلام هراتیمطلق اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از افراد از ماهیت و اعتقادات وهابیت آگاهی ندارند که این مهم لزوم آگاهسازی و افشاگری در رابطه با تاریخچه و اهداف وهابیت را میرساند.
علمای وهابی مزدور یهود و صهیونیست هستند
امام جمعه شهرستان ازنا علمای وهابی را مزدور یهود و صهیونیست دانست و افزود: فتوای علمای وهابی مبنی بر کشتار شیعیان برگرفته از افکار و عقاید یهود است که خود را بر تمام ادیان برتر میدانند و معتقدند سایر مذاهب باید نابود شوند و آمریکا و اسرائیل که در راس استکبار جهانی هستند حامی اول جنایتهای تکفیریها هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: لازمه تقویت و دوام وحدت در جهان اسلام تقویت اصول مشترک و به حداقل رساندن اختلافات است بهطوریکه محور تمام بحث و گفتوگوها علم و منطق باشد.