حزبالله لبنان از اقدام نمایندگان پارلمان عراق در تصویب قانون جرمانگاری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تمجید کرد و آن را گامی بزرگ در مقابله با عادیسازی حقارتبار روابط با اسرائیل دانست.
هشدار علمای جهان درباره برپایی«راهپیمایی پرچم» در مسجدالاقصی، یورش وحشیانه نظامیان صهیونیست به «جنین»، درخواست حماس برای اعتکاف در مسجدالاقصی و واکنش اتحادیه اروپا به ادامه شهرکسازیهای اسرائیل در کرانه باختری و قدس اشغالی از آخرین اخبار مربوط به تحولات فلسطین است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: اتحادیه کشورهای اسلامی شبیه اتحادیه اروپا ولی از نوع اسلامی است؛ شاید در نگاه اول رسیدن به اتحادیه کشورهای اسلامی آرمانی باشد ولی بدون شک دستیافتنی بوده و باید نسبت به آینده امیدوارم باشیم.
دبیر کل حزبالله لبنان طی سخنانی به مناسبت روز مقاومت و آزادسازی لبنان گفت: گفتمان خانه عنکبوت، زخمی عمیق بر دل سران رژیم صهیونیستی و ارتش آن نهاده است، آنها اکنون با بحران دهه هشتم خود مواجه هستند و قدرت این رژیم، رو به افول است.