به گزارش ایکنا به نقل از روابطعمومی دانشگاه لرستان، جمعی از مدیران و دانشجویان دانشگاه لرستان عصر روز پنجشنبه، 26 تیرماه به دیدار خانواده معظم شهید والامقام، «امیرحسین طولابی»، رفتند؛ این دیدار در راستای تقویت پیوند نهاد علمی، فرهنگی دانشگاه با فرهنگ ایثار و شهادت، انجام شد.
دانشگاهیان با حضور در محضر خانواده معظم شهید، یاد و خاطره شهید امیرحسین طولابی را گرامی داشتند و بار دیگر با آرمانهای شهیدان سرافراز ایران، تجدید بیعت کردند.
از آنجا که قهرمان وطن، شهید امیرحسین طولابی، در یک مقطع زمانی، دانشجوی رشته زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان بوده است برنامهریزی برگزاری این دیدار، از سوی انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان با همکاری و همیاری مدیریت امور شاهد و ایثارگران، مدیریت گروه زبان و ادبیات عربی، معاونت فرهنگی و اجتماعی و نهاد رهبری دانشگاه لرستان، انجام گرفت.
شهید مدافع وطن، شهید طولابی، در جنگ تحمیلی 12 روزه، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
در این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین مجید مؤیدی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی لرستان در سخنانی گفت: شهادت نصیب هر کسی نمیشود؛ شهادت، هدیه خاص خداوند متعال به مردان الهی است.
وی ادامه داد: شهید طولابی، باعث افتخار استان لرستان است؛ به وجود چنین جوانانی که جانشان را در راه حفظ کشور فدا کردند باید افتخار کنیم. راه شهادت برآمده از مکتب حسینی و تکریم خانوادههای معظم شهیدان هم یک وظیفه ملی و اخلاقی است.
در ادامه طولابی، پدر شهید در این دیدار در سخنانی گفت: تلاش من این بوده است که فرزندم از همان دوران کودکی در مکتب حسین(ع) و با آموزههای کربلا، تربیت شود. تقدیر خداوند این بوده است که فرزندم در راه شرافت و میهن، شهید شود.
در ادامه نیز میثاق حیدری، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان درباره تعظیم و تکریم مادران شهدا گفت: بارها در تاریخ در مورد وجود نورانی حضرت زینب کبری(س) تعابیری همچون «تالىتلو مقام امامت» و اینکه «زینب کبرى از اولیاءالله است» را شنیدهایم و اوج درخشش جوهره این بانو در ماجرای کربلا بوده است که در تمام حوادث مربوط به عاشورا بهعنوان یک ولى الهى آنچنان میدرخشد که نظیر او را نمیشود پیدا کرد.
وی اظهار کرد: چنانچه اگر حادثه عاشورا را به چند مرحله تقسیم کنیم، زینب کبری(س) در تمام مراحل، نقش یک حکیم شجاع قدرتمند پرجذبه قاطع را تا آخر ایفا میکند و با حوادث، غافلگیرانه مواجه نمیشود.
حیدری تصریح کرد: آنچه در تاریخ در مورد این بانوی بزرگوار خواندهایم را امروز در وجود مادران شهدا به عینه مشاهده میکنیم؛ همان صبر و شجاعت و صلابت و این برای جوانان ما، درسآموز است.
سیداسماعیل قاسمی موسوی، مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان، نیز در سخنانی گفت: دو ویژگی بارز شهید طولابی، احترام به پدر و مادر و مشورت در کارها بود. این شهید گرامی فردی بسیار اخلاقمدار بود.
موسوی در بخش دیگری از سخنانش، برخی خاطرات خود از دوران تحصیل شهید طولابی را بیان کرد.
انتهای پیام