به گزارش ایکنا از لرستان، حجتالاسلام والمسلمین اکبر عیدی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه بالکان، امروز 11 تیر ماه، در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) که به میزبانی استاندار لرستان در محطه استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در مضامین دینی و احادیث ما چیزی که مورد تأکید است دستهبندی کارها و اولویتبندی است، اگر در زندگی به عنوان شخص، خانواده و جامعه هر وقت دیدید آن چیزی که اولویت دارد و واجب است، اگر به امری دیگر پرداختید آن را رها کن، اگر اولویتهای دوم و سوم به اولویت اول شما ضرر زد حتماً آن را کنار بگذارید، این یکی از منطقهای قرآن برای زندگی، فردی، خانوادگی، اجتماعی و کشوری و حتی بینالمللی است.
وی ادامه داد: ما هر مشکلی که داریم از عدم مراجعه درست و تحلیل دقیق از منابع دینی و عقلمان است، تدین و تعقل دو بال همیشگی و همراه هستند. خداوند در قرآن کریم میفرماید: خردمندان کسانی هستند که ذکر میگویند و در کنارش فکر دارند یا فکر میکنند و در کنارش ذکر دارند، بنابر این ذکر و فکر با هم هستند و جدا شدن این دو از یکدیگر زندگی انسان را مختل میکند.
عیدی با اشاره به اینکه یکی از منافع جنگ تحمیلی 12 روزه وحدت در جامعه بود، بیان کرد: مسئله وحدت برای ما و دین و جامعه خیلی مهم است و یک سرمایه بزرگ است که باید آن را شناخت و در راستای تقویت و تکامل آن کوشید و موانع تضعیف آن را از سر راه برداشت. بنابر این اگر این مسائل را ارزیابی کنیم، برای ما جز خیر و برکت و رحمت نداشت، اما اگر این موضوع را درست تحلیل نکنیم دوباره مبتلا میشویم. امام حسین(ع) در نهضت عاشورا فرمودند که برای اصلاح امت جدم قیام کردم، به معنای اصلاح در افکار، اخلاق، رفتارها است.
نماینده مقام معظم رهبری در منطقه بالکان گفت: از امام رضا(ع) میپرسند: چرا باید در نماز جمعه دو رکعت نماز کمتر بخوانیم، فرمودند برای اینکه خطیب باید نسبت به جریانات در آفاق، اطلاعات دقیقی را به مخاطبان بدهد. یک بلندگویی برای ارائه منافع و مضراتی که ممکن است برای جامعه پیش بیاید. بنابراین محرم باید برای ما حالت تحلیلگری و ارزیابی کردن داشته باشد.
وی افزود: در واقعه کربلا و براساس مستندات و سخنان خود امام حسین(ع)، دو گروه داریم که گروهی میگویند امام حسین(ع) میدانست که شهید میشود و رفت و گروهی میگویند که نمیدانست، چون امام حسین(ع) نه برای شهادت و نه برای حکومت رفت، بلکه برای ادای تکلیف رفت، چنان مسائل را دقیق ارزیابی میکرد، که اگر به حکومت رسیدم جریان به این شکل باشد و اگر به شهادت رسیدم جریان به این شکل باشد. آنقدر دقیق، منطقی، انسانی و طبق قوانین عالم جریان را دنبال میکرد که برزگان علما در طول تاریخ نمیدانند بگویند که امام حسین(ع) بر موضوع شهادت خود آگاه بود یا نه؟ بلکه ایشان در پی ادای تکلیف بود که به معنای دقت کردن، بررسی کردن و همه جانبهنگری است.
عیدی با اشاره به اینکه قیام امام حسین(ع) پیامها و الگوهای فراوانی برای تمام اقشار جامعه دارد، گفت: اصلاح در فکر، اخلاق و رفتار مهمترین پیام قیام امام حسین(ع) بود.
انتهای پیام