کد خبر: 4270620
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
فرماندار خرم‎آباد:

مدیران به وظایف خود در اجرای قانون جوانی جمعیت عمل کنند

نورالدین درمنان گفت: مدیران مکلف هستند در حیطه تکالیف و اختیارات سازمانی نسبت به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اهتمام و توجه ویژه داشته باشند و از حرکت بافت جمعیتی کشور به سمت سالمندی جلوگیری کنند.

بازدید فرماندار خرم‌آباد از مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، به نقل از روابط عمومی فرمانداری خرم‎آباد، نورالدین درمنان، فرماندار مرکز استان لرستان، 18 اسفندماه به همراه مریم پورسرتیپ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و مسعود شفیعیان، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری خرم‎آباد از مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان لرستان بازدید کرد.

نورالدین درمنان، فرماندار خرم‌آباد در این بازدید ضمن تأکید بر اهمیت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ناباروری را یکی از عوامل طلاق دانست و با تقدیر از خدمات جهاددانشگاهی لرستان و کارکنان مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی گفت: خدمت به مردم و شاد کردن دل مؤمنان یکی از برترین عبادت‌هاست که خداوند توفیق آن را نصیب کارکنان مجموعه مذکور، کرده است.

وی افزود: همه مدیران مکلف هستند در حیطه تکالیف و اختیارات سازمانی نسبت به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اهتمام و توجه ویژه داشته باشند و از حرکت بافت جمعیتی کشور به سمت سالمندی جلوگیری کنند.

فرماندار خرم‎آباد ادامه داد: نگاه مدیران باید به سمت مردم و برای مردم و برنامه‌ریزی آن‌ها باید، ختم به اثرگذاری به نفع مردم شود و هیچ مدیری نباید با پشتیبانی، حمایت و هزینه برای مردم مخالفت کند، چون سرمایه واقعی نظام که پای نظام مانده است، همین مردم هستند.

درمنان اضافه کرد: خدمات جهاددانشگاهی در جهت رفع مشکلات مردم، قابل تقدیر است و حمایت‌های لازم از جهاددانشگاهی، هم توسط سازمان‌های دولتی، هم توسط نهادهای حمایتی و هم توسط خیرین باید انجام شود.

در این بازدید، فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاددانشگاهی استان لرستان ضمن اشاره به خدمات قابل ارائه در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی، گزارشی جامع از طرح توسعه مرکز مذکور ارائه داد و گفت: پروژه مذکور حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل ساختمان در صورت تأمین اعتبار لازم تا پایان اردیبهشت‌ماه سال آینده انجام می‌شود.

وی افزود: تأمین اعتبار لازم برای تجهیز مرکز موردنظر از طریق بنیادهای حمایتی از جمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد برکت و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در حال پیگیری است و نیازمند نگاه ویژه مسئولان ارشد استان است.

یادآور می‌شود، مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان لرستان از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر از استان لرستان و استان‌های همجوار در آن پذیرش شدند. در این مرکز روزانه ۲۰ تا ۳۰ مورد ویزیت، معاینه و حدود 10 عمل مربوط به حوزه ناباروری از جمله عمل پانچر، avf انجام می‌شود و از سال گذشته تاکنون نیز تعیین جنسیت فرزند، نیز به خدمات این مرکز اضافه شده است و علاوه بر آن مرکز خون بندناف که دارای ارزش درمانی برای انسان در بیماری‌های سرطان و تالاسمی است نیز در این مرکز در حال انجام است.

انتهای پیام
captcha