کد خبر: 4270609
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴

مروری بر زندگی شهید رشید سپهوند در «روایت عاشقی» + فیلم

برنامه‌ «روایت عاشقی» در سحرگاه هشتمین روز از ماه مبارک رمضان به روایت زندگی مرزبان شهید «رشید سپهوند» از زبان همرزم این شهید والامقام پرداخت.

معرفی شهید رشید سپهوند در «روایت عاشقی»به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بسیج رسانه لرستان، برنامه «روایت عاشقی» با موضوع زندگی‌‌نامه شهدای استان لرستان و کشور به‌مناسبت ماه مبارک رمضان از سوی بسیج رسانه لرستان با همکاری اداره‌کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان و با کارگردانی محسن مرادی، فیلمساز و کارگردان دفاع مقدس لرستانی تهیه شده است و هر سحر یک شهید از شهدای دوران دفاع مقدس در قالب بیان خاطراتی از زبان والدین و خانواده شهدا معرفی می‌شود که در سحرگاه هشتمین روز از ماه مبارک رمضان روایتی از زندگی شهید مرزبان «رشید سپهوند» از زبان دوستان، خانواده و همرزمان این شهید لرستانی نقل شده است.

رفقا و خانواده مرزبان شهید رشید سپهوند این‌گونه نقل می‎کنند: رشید واقعاً رشید بود و باید شهید می‌شد، رشید بچه هیئتی و نظر کرده خدا بود، پهلوان سجاد محمدیان رفیق شهید که همزمان با کسب مدال پارالمپیک با شنیدن خبر شهادت رفیقش، مدالش را تقدیمش می‌کند.

شما در خانه‌های‌ خودتان نشسته‌اید و از مرز خبر ندارید، شما پسرتان را، دخترتان را می‌فرستید مدرسه، می‌آید، نگران نیستید؛ خودتان می‌روید محل کار و می‌آیید، نگران نیستید، می‌روید در پارک می‌نشینید، نگران نیستید، نگران ناامنی نیستید، دارید با امنیت زندگی می‌کنید، چه خبر دارید آن که در مرز ایستاده و جلوی دشمن را گرفته که وارد کشور نشود، او دارد چه می‌کشد.

انتهای پیام
captcha