کد خبر: 4269617
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
مدرس حوزه علمیه:

امیدآفرینی و حب وطن در بین مردم تقویت شود

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی دانشمند گفت: تقویت حس حب به وطن و امیدآفرینی در بین مردم از الزامات جامعه امروز کشور است.

حجت‌الاسلام مهدی دانشمند، مدرس حوزه و دانشگاهبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، دهمین جلسه شورای اداری استان لرستان امسال امروز، ۱۴ اسفندماه با موضوع «اخلاق مدیریتی» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دانشمند و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در لرستان، سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن آمفی‌تئاتر استانداری لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی دانشمند، استاد حوزه و دانشگاه در این جلسه با بیان ابنکه تقویت حس حُب به وطن و امیدآفرینی در بین مردم از الزامات جامعه امروز کشور است، اظهار کرد: در تاریخ مذهب و اسلام می‌توان شخصیت‌های بارزی را برای الگوپذیری یافت.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی نیز در پرورش افراد شایسته از نظر علمی و دینی موفقیت‌های بسیاری داشته است، بر استفاده مدیران از نیروهای بومی و توان داخلی در اجرای طرح‌ها تأکيد و افزود: مدیر باید مشورت‌پذیر و انتقادپذیر، دلسوز و مدافع منافع مردم باشد.

حجت‌الاسلام دانشمند با بیان اینکه مدیران باید بر روی قدرت فکری و عقلی خود کار کنند، گفت: مدیر باید مکین، امین، حفیظ و علیم باشد.

انتهای پیام
captcha