کد خبر: 4268586
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷

شهیدی که ضلع سوم مثلث دوستی شد

شهید محمدرضا عینی یک نیروی فرهنگی بالقوه و بالفطره بود که با دو یار دبستانی خود سید هادی موسوی و محمدرضا خواجوی یک مثلث دوستی تشکیل داده بودند؛ هر سه به جبهه رفتند و به فاصله کوتاهی از هم به شهادت رسیدند.

شهیدبه گزارش ایکنا از لرستان، شهید والامقام محمدرضا عینی، بیستم تیرماه سال ۱۳۴۵ در خرم‌آباد به دنیا آمد. دانش‌آموز دوم متوسطه در رشته اقتصاد بود، از سوی بسیج در جبهه حضور یافت و بیست‌و‌هفتم فروردین‌ماه سال ۱۳۶۲ در جنگل‌های اقمر بر اثر اصابت ترکش به سینه شهید شد. با نگاهی به کتاب «چراغ راه» زندگی‎نامه و خاطراتی از شهدا و رزمندگان شرکت توزیع برق استان لرستان تألیف حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی تیموری به معرفی زندگی و شهادت این شهید می‌پردازیم.

محمدرضا عینی بیستم تیرماه سال ۱۳۴۵ در شهر خرم‌آباد و در خانواده‌ای متدین خانواده متدین دیده به جهان گشود. پدرش مرحوم مغفور احمدآقا انسانی متدین، زحمت‌کش، متواضع و شریف بود و مادر قهرمانش فقیده سعیده حاجیه خانم طلعت مقدم‌زاده بانویی متدینه، انقلابی، مهربان و بامحبت بود، همه هستی این مادر محمدرضا بود برای همین مانند پروانه به گرد شمع وجود فرزند قهرمانش می‌چرخید. بعد از شهادت محمدرضا تا آخرین لحظه‌های عمرش مُبلغ و مُروج راه و مرام محمدرضای شهیدش بود هر کجا محمدرضا در حیاتش قدم گذاشته بود این مادر با عکس شهیدش می‌رفت و اجازه نمی‌داد جای محمدرضا خالی باشد.

محمدرضا سعادتمند بود که در این خانواده سعید پرورش یافت. محمدرضا نوجوانی خودساخته، متدین، انقلابی، متخلق به اخلاق قرآنی و متعلم به تعالیم اسلامی، خوش سیما، نیکو خصلت و خوش کردار و خوش گفتار بود، محجوب و مأخوذ به حیا و مبادی آداب، در سلام کردن از همه پیشی می‌گرفت و به بزرگ‌ترها احترام می‌گذاشت.

محمدرضا تحصیلات خود را تا پایان مقطع راهنمایی سپری کرد حالا دیگر می‌بایست دوره متوسطه را آغاز می‌کرد اما ناقوس جنگ تحمیلی به صدا درآمده بود و جاذبه دانشگاه معنوی جبهه و دفاع مقدس محمدرضا را به خود جذب کرده بود.

محمدرضا یک نیروی فرهنگی بالقوه و بالفطره بود، در فعالیت‌های فرهنگی مسجد و بسیج حضور فعال داشت.

برهان کرم‌اللهی از راویان دفاع مقدس در بیان خاطراتی از این شهید شاخص لرستانی آمورده است: در یادنامه شهیدان سید هادی موسوی و محمدرضا خواجوی به یک مثلث دوستی اشاره کردم سه یار دبستانی با هم هم‌عهد شدند در تمام فعالیت‌ها با هم بودند هر سه جبهه رفتند و هر سه با هم با فاصله کوتاهی از همدیگر به شهادت رسیدند.

محمدرضا عینی ضلع سوم این مثلث دوستی که من از آن به عنوان مثلث عاشقی یاد کردم بود. نوجوان قهرمانی که بر اسرار نهان عشق و عاشقی دست یافت و مرد میدان مبارزه شد.

نوجوان ۱۷ ساله قصه امروز ما، کمر همت بسته و عازم جبهه شد در آخرین حضور حماسی‌اش در جبهه در تاریخ بیست و هفتم فروردین‌ماه سال 1362 در سن هفده سالگی در منطقه عملیاتی جنگل امقر منطقه بستان و فکه تنگ دلیجان قهرمانانه جنگید و عاشقانه و عارفانه به شهادت رسید و بر بال فرشتگان به معراج ملکوت پرواز کرد.

انتهای پیام
captcha