کد خبر: 4260168
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
سرپرست فرمانداری خرم‌آباد تأکید کرد

استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد برای شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل

نورالدین درمنان با تأکید بر اجرای برنامه‌های آموزشی برای ارتقا آگاهی والدین دانش‌آموزان خواستار استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد و خیرین برای شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل شد.

جلسه شورای آموزش و پرورش خرم‌آبادبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان خرم‌آباد، نورالدین درمنان، سرپرست فرمانداری خرم‌آباد عصر چهارشنبه، ۲۶ دی‌ماه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خرم‌آباد، یکی از کارکردهای توسعه پایدار را افراد توسعه یافته دانست و با بیان اینکه جامعه‌ای به توسعه نمی‌رسد مگر اینکه انسان‌های توسعه‌یافته در رأس امور قرار داشته باشند، اظهار کرد: پایه و اساس توسعه‌یافتگی از آموزش و پرورش آغاز می‌شود و افراد توسعه‌یافته محصول دستگاه تعلیم و تربیت است.

وی با بیان اینکه پژوهش و پرورش محور توسعه‌یافتگی است، اضافه کرد: پژوهش باید در همان ابتدا شکل گیرد و نباید اینطور باشد که افراد فقط در مقاطع دانشگاهی با مقوله پژوهش آشنا شوند.

سرپرست فرمانداری خرم‌آباد با بیان اینکه احترام به معلمان در آموزه‌های دینی بسیار مورد تأکید قرار گرفته است، به شاخص‌های یک مدیر شایسته و توسعه‌یافته اشاره کرد و با تأکيد بر اینکه مدیر باید براساس کارکرد و شرح وظایف خود فعالیت کند، ادامه داد: مدیر باید فرهیخته و از آیتم‌های لازم برخوردار باشد و توصیه می‌شود اصل شایسته‌سالاری در انتصاب مدیران رعایت شود چراکه آموزش و پرورش باید در رأس همه امور باشد.

وی با تأکید براینکه مدیران باید براساس برنامه منطبق با اطلاعات دقیق برنامه‌ریزی کنند چراکه مدیری موفق خواهد بود که احاطه کامل بر موضوعات داشته باشد، گفت: وفاق ملی به منزله سهم‌خواهی نیست بلکه رعایت عدالت است پس باید به سمتی برویم که آموزش و پرورش مانند نهاد خانواده مورد توجه مردم قرار گیرد.

درمنان در ادامه به فضایل اخلاقی امام علی(ع) اشاره کرد و ادامه داد: صداقت، تواضع، شجاعت، نوع‌دوستی، کمک به نیازمندان، ایثار و گذشت این امام همام را اگر سرلوحه کار و زندگی قرار دهیم موفق خواهیم بود.

سرپرست فرمانداری خرم‌آباد با اشاره به آیتم‌های توسعه‌ پایدار و با بیان اینکه اجتماع یکی از این آیتم‌هاست، افزود: هنگامی‌که هم‌افزایی، عدالت و شفافیت در اجتماع وجود داشته باشد جامعه انسجام پیدا می‌کند لذا کارگزاران دولت و نظام باید این محور را مدنظر داشته باشند.

درمنان با بیان اینکه اقتصاد باید مبتنی بر حفظ مسائل زیست‌محیطی باشد، اظهار کرد: آیتم دوم در توسعه پایدار مسئله اقتصاد است که باید مبتنی بر مبنای توانمندی‌های داخلی(درون‌زا و برون‌گرا) و حمایت از تولیدات داخلی باشد و این دانش اقتصادی را آموزش و پرورش ایجاد می‌کند و افرادی را تربیت می‌کنند که اقتصاد را مقاوم کنند و این همان اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری است و چنانچه اقتصاد عدالت و شفافیت داشته باشد رانت را از بین می‌برد و در این مسیر به توسعه اقتصادی و پایدار خواهیم رسید.

وی در خصوص دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در شهرستان خرم‌آباد، گفت: از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد و خیرین برای شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل استفاده شود؛ همچنین برنامه‌ آموزشی جهت ارتقای آگاهی والدین در نظر گرفته شود.

انتهای پیام
captcha