به گزارش ایکنا از لرستان، جلیل بیتمشعل، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل ایکنا، امروز هفتم آذر ماه، در گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور، ضمن بیان آیات ۱۶۹ تا ۱۷۴ سوره آلعمران، گفت: این سوره مدنی بوده و محتوای سور مدنی چون بعد از تشکیل حکومت اسلامی و رسولالله(ص) نازل شدند، بیشتر در رابطه با احکام و مسائل مربوط به حکمرانی و آییننامهها و تشکیلات بوده است.
وی با اشاره به اینکه خداوند در نگاه کلی انسانها را به سه دسته تقسیم میکند، بیان کرد: دسته اول انسانهای معمولی هستند که در برخورد با آنها از تشویق و تنبیه استفاده کرده است، یعنی اگر کار نیک انجام دهید بهشت و پاداشی وجود دارد و اگر کار ناشایستی بر خلاف دین و مبانی اسلامی انجام دهید، تنبیه در پیش دارد که قاطبه مردم در این قشر میگنجند.
بیتمشعل با اشاره به اینکه قشر دوم نخبگان هستند که تحت عنوان اهل خرد و علم و اولوالالباب از آنها نام برده شده است، گفت: خداوند این افراد را به یک مناظره دعوت کرده است که به منظور غلبه استدلال و عقلانیت اسلام بر این دیدگاه است.
رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور ادامه داد: قشر سوم در ارتباط با آدمهای مغرض یا مریض است که خداوند در مقابله با آنها از جدال احسن استفاده کرده و ۱۴ نکته را بیان میکند.
وی با بیان اینکه بدون شک یکی از مهمترین صنفهای نخبگی، شهدا هستند که جان و مال و همه چیز خود را فدای خداوند کردند، گفت: شهدا، نخبگانی هستند که خداوند از آنها به عنوان مقربین خود نام برده است.
انتهای پیام