کد خبر: 4246879
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱

منتخبان جشنواره استانی علامه حلی(ره) در لرستان تجلیل شدند

آیین اختتامیه جشنواره استانی علامه حلی(ره) لرستان برگزار و از منتخبان این جشنواره با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد تجلیل شد.

جشنواره استانی علامه حلی(ره) لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، آیین اختتامیه جشنواره علامه حلی(ره) عصر چهارشنبه، ۱۶ آبان‌ماه با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد و با حضور طلاب، اساتید، نخبگان و برگزیدگان این جشنواره در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام شاهرخی در این آیین با بیان اهداف جشنواره علامه حلی(ره)، گفت: کشف استعدادها در امر پژوهش، گسترش تحقیق در حوزه علمیه، نهادینه شدن فرهنگ تحقیق و پژوهش در بین طلاب از آثار آن است.

وی افزود: فلسفه وجودی روحانیت شناخت معارف قرآنی و آموزه‌های اهل‌بیت(ع) و سپس تبلیغ و پاسخگویی به شبهات فکری است که این وظایف مهم با تحقیق و پژوهش میسر است، افزود: آموزش و کسب مهارت‌های لازم و دقیق در امر پژوهش وظیفه ما و وظیفه حوزه‌های علمیه است که باید به آن توجه ویژه کرد.

شاهرخی با بیان اینکه بدون آموزش و کسب مهارت‌های لازم پژوهش ناقص می‌شود و همراه با کاستی است، ادامه داد: با توجه به اینکه مردم به مطالبه رفع مشکلات فکری روی آورده‌اند باید برنامه‌ریزی برای سوق دادن پژوهش به سمت نیازهای فکری جامعه و حاکمیت برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که طلبه درباره نیازهای فکری جامعه و حاکمیت اسلامی تحقیق کند.

امام جمعه خرم‌آباد گفت: دارا بودن نشریه مدارس علمیه و موفقیت ۱۵ پژوهش در رسیدن به حد نصاب امتیاز استانی و ۱۷ مقاله هم برای داوری برای رقابت کشوری ارسال می‌شود و در مجموع ۱۱۰ مقاله توسط برادران و خواهران مشغول در تحصیل در حوزه علمیه خواهران و برادران نشان دهنده رشد پژوهش تحقیق در حوزه علمیه استان لرستان است.

انتهای پیام
captcha