کد خبر: 4246847
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه‌ای:

والدین با سواد استفاده از فضای مجازی آشنا شوند

امیرعلی‌ حیدر امیری بر ضرورت آشنایی والدین با سواد استفاده از فضای مجازی تأکید کرد و گفت: استفاده غلط از فضای مجازی می‌تواند فرزندان ما را به خطر بیندازد لذا والدین باید در تربیت فرزندان به روز باشند.

کارگاه آموزشی جهاد تبیین در کمیته امداد لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، کارگاه‌ آموزشی با موضوع جهاد تبیین و بصیرت‌افزایی، شناخت گروه‌های معاند چهارشنبه، ۱۶ آبان‌ماه با حضور پرسنل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان در سالن جلسات کمیته امداد استان برگزار شد.

امیرعلی‌حیدر امیری، مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه‌ای در این نشست با اشاره به اهمیت جهاد تبیین، گفت: تبیین از بیان می‌آید جهادهای مختلفی از جمله جهاد اکبر یعنی مبارزه با نفس، جهاد اصغر نیز جنگ با کفار، منافقان و دشمنان را شامل می‌شود و امروزه با توجه به جنگ نرم دشمن جهادی به اسم تبیین یا همان جهاد حرف زدن ایجاد شده است.

وی افزود: دشمن بعد از جنگ تحمیلی متوجه شد که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی را با قدرت نظامی ساقط کند بلکه باید این نظام را از درون پوساند و مغزها را شست‌وشو داد که این نوع از جنگ را جنگ ترکیبی و شناختی می‌گویند.

امیری به ساخت انواع فیلم‌ها، انیمیشن‌ها با هدف نفوذ بر ذهن کودکان، نوجوانان و جوانان از سوی دشمنان اشاره کرد و ادامه داد: دشمن در قالب جنگ نرم بدون اینکه درگیری ایجاد شود، ارتش یا نیروی نظامی را وارد کند، یا هواپیمایی را به حرکت درآورد یا از اسلحه‌ای شلیک و خونی را بریزد به راحتی اهداف خود را عملی می‌کند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی به انواع رسانه‌های دیداری، شنیداری و نوشتاری اشاره کرد و با بیان اینکه غول رسانه‌ای جهان در دست صهیونیست است، اضافه کرد: دشمن برای هر نسلی برنامه دارد و مطابق با سلایق آنها در قالب فیلم، انیمیشن و بازی‌های رایانه‌ای افکار پلید خود را به آنها القاع می‌کند این در حالی است که متأسفانه کتب دانشگاهی ما در حوزه علوم انسانی و روانشناسی بر اساس نظریه‌های متفکران و اندیشمندان غربی به ویژه فروید است و ما نیازمند یک انقلاب فرهنگی در حوزه کتب دانشگاهی هستیم.

مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه‌ای با اشاره به اینکه والدین باید بر استفاده فرزندان‌شان به ویژه کودکان از فضای مجازی نظارت داشته باشند چرا که فضای مجازی کاربرد دوگانه دارد، ادامه داد: در خیلی از ادارات مهدکودک‌هایی راه‌اندازی شده که این یک اقدام مؤثر برای در کنار هم بودن مادران شاغل و فرزندانشان است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی غرب آسیا با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) که فرموده است: فرزندان خودتان را برای زمان خودشان تربیت کنید، اظهار کرد: امروز عصر اینترنت، فضای مجازی، جریان آزاد اطلاعات، هوش مصنوعی و شبکه‌های مجازی است و فرزندان ما بیشتر از آنکه در فضای حقیقی باشند در فضای مجازی سیر می‌کنند لذا والدین باید در تربیت فرزندان به روز باشند که لازمه آن داشتن سواد رسانه‌ای است.

وی با بیان اینکه استفاده غلط از فضای مجازی به راحتی می‌تواند جان، مال، ناموس و فرزندان ما را به خطر بیندازد و غیرت را در فرزندان ما از بین ببرد بر ضرورت آشنایی والدین با سواد رسانه‌ای و سواد استفاده از این فضا تأکید کرد و گفت: فضای مجازی باید قانون داشته باشد که متأسفانه در کشور ما چنین قانون‌هایی اعمال نشده است.

امیری با بیان اینکه سواد رسانه یعنی آشنایی با نحوه کاربرد گوشی‌‌هایی که به دست فرزندان خود به ویژه کودکان و نوجوانان می‌دهیم، اضافه کرد: طرح صیانت از فضای مجازی باید به جد پیگیری شود تا نسل ما متلاشی و بی‌دین و بی‌فرهنگ نشوند این در حالی است که در بسیاری از کشورها فضای مجازی در دست ارتش و نیروی نظامی است اما در کشور ما بعضی پلتفرم‌ها را فیلتر کرده‌اند اما در مقابل بازار فیلترشکن‌ها رونق گرفته است.

انتهای پیام
captcha