به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت لرستان، سید حمید مصطفایی، مدیرکل این مرکز اظهار کرد: حج و زیارت استان به صورت هفتگی و در برخی روزها به صورت سرزده از دفاتر حج و زیارت استان بازدید و بازرسی میکنند.
وی با بیان اینکه همچنین در هر شهرستانی یک بازرس مشخص شده تا به دفاتر حج و زیارت سرکشی کرده و گزارشات بازدید خود را به سازمان ارائه دهد، اضافه کرد: هماکنون ۴۵ دفتر حج و زیارت در لرستان داری مجوز فعالیت هستند.
مصطفایی بیان کرد: در جلسات آموزشی برای اعزام حجاج به حج تمتع و یا حج عمره یکی از کارمندان و یک بازرس حضور دارند و روی کیفیت مکان آموزشی، پذیرایی و نحوه پذیرایی نظارت دارند.
مدیرکل حج و زیارت لرستان با بیان اینکه یکی از مکانهای مقدسی که متقاضی زیاد دارد عتبات عالیات است که از ابتدای امسال تاکنون دو هزار زائر در قالب ۵۰ کاروان از طریق اتوبوس اعزام شدند، افزود: هر کاروان ظرفیت ۴۰ نفر زائر را دارد. چنانچه بستر از طریق فرودگاه شهدای خرمآباد برای اعزام افراد به عتبات عالیات فراهم شود متقاضیان بسیاری داریم که از طریق پرواز بخواهند به عتبات اعزام شوند.
مصطفایی گفت: با توجه به اینکه لرستان نزدیک مرز است چنانچه قیمت پروازها ارزانتر در نظر گرفته شود و شرکتهای هواپیمایی نرخ مناسب تعیین کنند قطعاً متقاضیان از پرواز برای اعزام به عتبات و عالیات استقبال خواهد کرد.
انتهای پیام