به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی لرستان، در راستای برگزاری اولین اجلاسیه شهدای غریب در اسارت لرستان و در حاشیه محفل خاطرهگویی شهدای غریب در اسارت با عنوان «کوی نیکنامان»، که ۲۵ مهر در سالن مهر و ماه حوزه هنری لرستان برگزار شد، از کتاب «ایستاده در قفس» تولید واحد مقاومت و پایداری حوزه هنری انقلاب اسلامی لرستان رونمایی شد.
کتاب «ایستاده در قفس» خاطرات رزمنده و آزاده لرستانی «حمید حسنوند» است که به نویسندگی فرحزاد جهانگیری به تازگی با شمارگان ۵۰۰ نسخه در انتشارات هاویر شهر خرمآباد منتشر شده است.
این کتاب در ۳۰۰ صفحه با حمایت حوزه هنری لرستان به عنوان کمیته تدوین، تألیف و نشر کنگره ملی شش هزار و ۵۵۵ شهید لرستانی به چاپ رسیده که طراحی جلد را جمال سرورسندان برعهده داشته است.
کتاب مذکور در قالب شش فراز زندگی و خاطرات این رزمنده و آزاده لرستانی که ۹۸ ماه در اسارت رژیم بعث عراق به سر برده، معرفی شده است که فراز اول کتاب به دوران تولد، کودکی و مهاجرت وی از روستای محل تولد به شهر خرمآباد اختصاص دارد.
نویسنده در فراز دوم به آغاز مبارزات انقلابی، فرار شاه و ورود امام خمینی(ره) به ایران و پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته و در فراز سوم به مبارزه با اقدامات منافقین و آغاز جنگ تحمیلی اشاره کرده است.
جهانگیری در فراز چهارم این کتاب از نحوه اعزام رزمنده و آزاده لرستانی «حمید حسنوند»، آغاز عملیات رمضان و نحوه اسارت حمید حسنوند سخن به میان آورده و در فراز پنجم نیز به مباحثی از جمله ورود حمید حسنوند به اردوگاه موصل، آغاز محرم سال ۶۱ و درگیری هشتم آذر با عراقیها و ورود صلیب سرخ به اردوگاه موصل پرداخته است.
نویسنده کتاب «ایستاده در قفس» در ادامه فراز پنجم به خاطراتی از اسیر لرستانی حمید حسنوند از جمله رفتن به اردوگاه رومادیه، بازگشت به اردوگاه موصل، حضور حاج آقا ابوترابی در اردوگاه موصل، ورود غریبهای آشنا در اردوگاه موصل، آغاز سال ۶۴ و رفتن سید از اردوگاه، آغاز سال ۶۵ و رفتن حاج آقا ابوترابی از اردوگاه، نحوه آموزش در اسارت، ورزش در اسارت، حضور منافقین در اردوگاه، پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و اعلام آتشبس، سفر به کربلا، ارتحال امام خمینی(ره)، اعلام خبر آزادی اسرا پرداخته است.
همچنین در فراز ششم این کتاب به خاطرات آزاده لرستانی حمید حسنوند شامل بازگشت به خرمآباد بعد از هشت سال اسارت و شروع زندگی بعد از اسارت اشاره شده و در پایان کتاب نیز مدارک و تصاویری از این آزاده لرستانی نمایش داده شده است.
این برنامه با مشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی لرستان و بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان استان لرستان برگزار شد.
انتهای پیام