کد خبر: 4239851
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان بیان کرد:

همسویی سوگواره مَحرم و مُحرم در مقابله با جنگ نرم

احمد حقی از عاشورا به‌عنوان فرهنگ بیداری و ترجمان مبارزه با کفر یاد کرد و گفت: این سوگواره با اهدف نوآوری در روش‌های رسانه‌ای و مقابله با جنگ نرم همسو بوده بنابراین امیدواریم اصحاب رسانه با استفاده از جریان رسانه‌ای به جریان‌سازی مکتب آزادگی امام حسین(ع) کمک کنند.

جلسه هماهنگی سوگواره ملی محرم و محرم در لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، احمد حقی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان، روز گذشته، نهم مهرماه، در جریان جلسه‌ هماهنگی برگزاری اختتامیه سیزدهمین دوره سوگواره ملی محرم و محرم که با حضور امین آزادبخت، معاون فرهنگی، مدیران و کارشناسان فرهنگی جهاددانشگاهی و معاونین این دانشگاه برگزار شد، اجرای چنین سوگواره‌ای را برنامه‌ مهم فرهنگی در سطح کشور و لرستان برشمرد و گفت: باید با هماهنگی تمامی دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی استان این برنامه به بهترین نحو ممکن برگزار شود.

وی بر ضرورت برگزاری برنامه‌های فرهنگی در جریان این رویداد ملی تأکید کرد و یادآور شد: این سوگواره شأن فرهنگی و معنوی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

حقی از عاشورا به‌عنوان فرهنگ بیداری و ترجمان مبارزه با کفر یاد کرد و ادامه داد: این سوگواره با اهدف نوآوری در روش‌های رسانه‌ای و مقابله با جنگ نرم همسو بوده بنابراین امید است اصحاب رسانه با استفاده از جریان رسانه‌ای به جریان‌سازی مکتب آزادگی امام حسین(ع) کمک کنند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: آیین‌های عاشورایی سبب همدلی، اتحاد، برادری و دوستی بیشتر انسان‌ها می‌شود. معدود مراسمی مثل عاشورا می‌توانند همه افراد یک منطقه را زیر یک پرچم و در قالب یک دسته عزادار جمع کنند.

وی با بیان اینکه محرم و عاشورا، فرهنگ بیداری، ظلم‌ستیزی و ترجمان مبارزه با کفر است، اظهار کرد:  اگر قیام تاریخی امام حسین(ع) و نهضت عاشورا در صحرای کربلا شکل نمی‌گرفت، قطعاً امروز تنها عنوانی تاریخی از اسلام باقی مانده بود.

حقی گفت: جریان تشیع به‌عنوان جریان فکری، مذهبی، دینی و تفکری حامی انقلاب فرهنگی ـ سیاسی امام حسین(ع) در طول تاریخ از فرهنگ و هنر استفاده کرد تا این جریانات در آفرینش فرهنگی و هنری روز به روز شعله‌ورتر شود و روز به روز پر افق‌تر شود.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان بیان کرد: واقعه عاشورا یکی از جریانات تأثیرگذار بر تاریخ تفکر است. موضوع عاشورا باید در تألیف کتاب‌ها، رساله‌ها و برگزاری جشنواره‌ها و سوگواره‌ها به‌منظور هدایت مردم به سمت اندیشه‌های حسینی و رشد و تعالی انسان‌ها مورد توجه باشد.

وی با اشاره به اینکه شخصیت امام حسین(ع) گنجینه‌ای ارزشمند است که می‌تواند قلب آزادگان جهان را تسخیر کند، افزود: باید منش و سیره امام حسین(ع) و شهدای دشت کربلا را در زندگی خود بکار بگیریم تا بتوانیم در مسیر درست حرکت کنیم.

اختتامیه سیزدهمین دوره سوگواره ملی مَحرم و مُحرم، همزمان با سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه (س) به همت جهاددانشگاهی و با همکاری دانشگاه لرستان، سازمان تبلیغات اسلامی لرستان، حوزه هنری لرستان، شورای امر به معروف و نهی از منکر لرستان، شرکت توزیع برق استان، دانشگاه فرهنگیان استان، بنیاد ایران شناسی و مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha