به گزارش ایکنا از لرستان، ابوطالب شفقت، استاندار لرستان در جلسه شورای راهبردی عفاف و حجاب که امروز، 9 مهرماه با حضور مدیران دستگاههای اجرایی استان در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، با تسلیت به مناسبت شهادت سید مقاومت شهید سیدحسن نصرالله که به دست یزید زمان رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، گفت: ما اعتقاد داریم وقتی یک مبارز به شهادت میرسد جای او توسط مبارز دیگری پُر میشود.
وی افزود: خون امام حسین(ع) بر زمین نماند و بلافاصله پرچم ایشان را خونخواهان و شیعیان به دست گرفتند، قطعاً خون شاگردان مکتب امام حسین(ع) نیز بر زمین نخواهد ماند و سایر مجاهدان و رزمندگان جبهه مقاومت و حزبالله لبنان انتقام خون آنها را از اسرائیل غاصب خواهند گرفت.
استاندار لرستان با بیان اینکه بحث حجاب و عفاف یک بحث جدی و اساسی است و به هیچ وجه نباید با این موضوع بهصورت حاشیهای برخورد کرد، ادامه داد: مسئله حجاب و عفاف یک مسئله فرهنگی و اجتماعی و بخشی از آن هم روانشانسی و جامعهشناسی است؛ نه میشود خیلی سخت و بهصورت سلبی با آن برخورد کرد و نه باید آن را رها کرد.
شفقت با اشاره به کوتاهیهایی که در زمینه بحث حجاب و عفاف انجام شده است، خواستار نظارت بر فعالیت مهدهای کودک و مراکز پیشدبستانی و توجه به مباحث روانشناسی، فرهنگی، اقتصادی و جامعهشناسی مرتبط با بحث حجاب و عفاف شد و اظهار کرد: آموزش و پرورش باید یک برنامه تبیینی برای پاسخ به شبهات و ابهامات حجاب در مدارس دخترانه با استفاده از اساتید و شبکه روحانیت ظرف چهار ماه تدوین کند.
وی با تأکید بر اینکه پیوست فرهنگی برای اجرا در اماکن گردشگری باید وجود داشته باشد، بنابراین میطلبد دستگاههای مسئول و متولی به این موضوع توجه داشته باشند، ادامه داد: در خصوص موضوع حجاب باید با اقدامات فرهنگی و همچنین استفاده از اختیارات ادارات، آن را در جامعه نهادینه کرد.
شفقت با بیان اینکه پیشرفت و توسعه انجام نمیشود مگر با فکر کردن، اظهار کرد: با وجود اینکه بحث حجاب و عفاف جزء اعتقادات دینی ماست، اما به انحای مختلف در بحث حجاب و عفاف ضعیف عمل کردهایم که ضرورت دارد با اقدامات فرهنگی و استفاده از اختیارات ادارات موضوع و اهمیت حجاب و عفاف را در جامعه نهادینه کرد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه دشمن بهدنبال این است که حجاب را به یک ضد ارزش تبدیل کند، بنابراین از مسئله زن و حجاب بهعنوان یک ابزار علیه دین استفاده میکند که این موضوع باید مورد توجه متولیان فرهنگی قرار بگیرد، افزود: دشمن در دنیا همه چیزهایی که ما آنها را ارزش میدانیم را بهعنوان ضد ارزش معرفی کرده و آنها را برای خودش ارزش کرده و با مشغول کردن مردم به مراکز فساد راه را برای رسیدن به اهداف خود هموار و به این شیوه جوامع را سرگرم و بر آنها حکومت میکند.
وی با بیان اینکه جامعه ما برای فکر اهمیت و ارش زیادی قائل است، ادامه داد: در جوامع غربی مردم از بس به سرگرمیها مشغول شدهاند که فرصتی برای فکر کردن ندارند و این هدف و توطئه دشمن است، چراکه اگر مردمان جوامع اهل تفکر باشند حکمرانی آنها با مشکل مواجه خواهد شد، بنابراین ضرورت دارد که فکر کردن را به جامعه به ویژه نسل نوجوان و جوان یاد بدهیم.
انتهای پیام