به گزارش ایکنا از لرستان، منتخبان همایش علمی، نخبگانی، منطقهای «امر به معروف و نهی از منکر» غرب کشور که امروز، 19 خردادماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان لرستان برگزار شد، تجلیل شدند.
در این همایش که با حضور استانهای لرستان، کردستان، کرمانشاه و ایلام برگزار شد، از زهرا شیخی، مریم رشنونژاد، سیده کبری یوسفی، حسن صالحیراد، زینب شفیعی، حدیث امیری، فاطمه پایداری، سمیرا عامریزاده، مریم اسلامینسب با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
مقالات برگزیده این همایش علمی منطقهای با عناوین روشهای ترویج امر به معروف و نهی از منکر، مراتب امر به معروف و نهی از منکر در فضای مجازی، بررسی نقش ساحت فردی و اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر، نقش امر به معروف و نهی از منکر در سلامت محیط زیست، نقش امر به معروف و نهی از منکر در انتظام اجتماعی، نقش امر به معروف و نهی از منکر در پیشگیری از جرم، جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در قرآن و سنت، تأثیر امر به معروف و نهی از منکر در امنیت فردی و اجتماعی بودند.
انتهای پیام