کد خبر: 4205531
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
مسئول دفتر قرآن علوم پزشکی لرستان:

انجمن‌های علمی بین رشته‌ای قرآن تشکیل شود

محمدجواد قیاسی با اشاره به اینکه امروزه این توانمندی وجود دارد که قرآن را به انجمن‌های علمی دانشجویی بیاوریم، گفت: در دانشگاه علوم پزشکی لرستان توانستیم یک انجمن علمی دانشجویی با عنوان «قرآن و سلامت» تأسیس کنیم که کار آن فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی حول دو محور قرآن و سلامت و دین و سلامت است.

محمدجواد قیاسی، مسئول دفتر قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستانمحمدجواد قیاسی، مسئول دفتر قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان با تبریک به مناسبت ماه مبارک رمضان در تشریح فعالیت‌های قرآنی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از افزایش ۲۵۰ درصدی مشارکت اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره نسبت به دوره گذشته ناشی از عنایت الهی و تلاش شبانه‌روزی و توانمندی کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

وی افزود: در بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، حدود ۵۵۰ نفر شرکت‌کننده در لرستان داشتیم و در بیست و هشتمین دوره این جشنواره شاهد حضور یک هزار و ۴۳۵ نفر از اعضای نظام سلامت استان بودیم.

قیاسی ادامه داد: در طی فرآیند برگزاری جشنواره، ۴۸ سفیر قرآنی از بین کارکنان انتخاب و مشغول به تسهیل‌گری ثبت‌نام و حضور داوطلبان در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت شده بودند. امروز، با ریل‌گذاری‌هایی که صورت گرفته، می‌توانیم دانشگاه علوم پزشکی لرستان را یک نهاد پویای قرآنی در سطح استان بنامیم.

وی افزود: یکی از پیشنهادات ما به سایر دانشگاه‌ها این است که با استفاده از ظرفیت اساتید یک‌سری از کارگاه‌ها را با توجه به رشته‌های تخصصی که در دانشگاه‌ها وجود دارد و اساتید عضو هیئت علمی در آن رشته‌ها فعالیت دارند، در دانشگاه‌ها برگزار کنند.

مسئول دفتر قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی لرستان به پژوهش‌ها و آموزش‌های بین رشته‌ای «دین و سلامت» و «قرآن و سلامت» توجه ویژه داریم و گاهاً کارگاه‌هایی حول این دو محور برای اساتید برگزار می‌کنیم که پیشنهاد می‌کنم این موضوعات در سایر رشته‌ها نیز بسط داده شود.

قیاسی با اشاره به اینکه امروزه این توانمندی وجود دارد که قرآن را به انجمن‌های علمی دانشجویی بیاوریم، افزود: در دانشگاه علوم پزشکی لرستان توانستیم یک انجمن علمی دانشجویی تحت عنوان قرآن و سلامت تأسیس کنیم که کار آن فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی حول دو محور قرآن و سلامت و دین و سلامت است.

وی با بیان اینکه دانشجویانی در یک موضوع تخصصی حول محور رشته خودشان تلاش می‌کنند تا کارگاه‌های علمی برگزار کرده و فعالیت‌های پژوهشی انجام دهند، ادامه داد: همین دانشجویان، می‌توانند برای این فعالیت‌ها از قرآن بهره‌گیری کنند، به‌عنوان مثال انجمن فناوری اطلاعات سلامت ما اخیرا یک روش تحقیق موضوعی در قرآن کریم با موضوع سلامت در قرآن برگزار کرد که در مثال یک تجربه قابل پیشنهاد به سایر دانشگاه‌هاست.

وی افزود: همچنین می‌توانیم با استفاده از ظرفیت اردوهای دانشجویی برای جذب دانشگاهیان و دانشجویان تلاش کنیم به‌عنوان مثال، با توجه به اینکه استان لرستان در یک منطقه خوش آب و هوا قرار گرفته، به‌ویژه در فصل بهار، می‌توانیم اردوهای طبیعت‌گردی با محتوای قرآنی برگزار کنیم، یعنی پیوست آن قرآن باشد، گعده‌های قرآنی در اردوهای تفریحی برگزار کنیم.

قیاسی گفت: دانشجویان آرام آرام علاقه‌مند شده و مخاطبان ما بیشتر خواهند شد، کمااینکه در یک تجربه ۱۰۰ نفر دانشجو را به اردوی یک روزه سراب کهمان بردیم و چند گعده روانشناختی، ادبی و قرآنی پیش‌بینی شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

این فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در فصل زمستان امسال نیز، ۶۰ دانشجو را به اردوی برف‌بازی نیم‌روزه در منطقه سرنمک بردیم و طی این اردو، با برگزاری مسابقات فرهنگی و گعده‌های محتوایی، توانستیم رضایتمندی و اشتیاق دانشجویان را ارتقا دهیم. اجرای گعده باعث ایجاد ارتباط چهره به چهره ما با دانشجویان و برعکس خواهد شد و در این بین یک رفاقت بین دانشجویان و متولیان امر به وجود خواهد آمد.

انتهای پیام
captcha