کد خبر: 4200358
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
نماینده ولی فقیه در لرستان:

خدمات مجلس برای مردم تبیین شود

نماینده ولی فقیه در لرستان با تأکید بر ضرورت تبیین خدمات مجلس برای مردم به اهمیت وظیفه‌شناسی در انتخابات اشاره کرد و گفت:  قومیت‌گرایی برای به‌دست آوردن رأی بدون توجه به شایسته‌سالاری یکی از آسیب‌هایی است که در مسئله انتخابات استان ما وجود دارد و باید تلاش کنیم انتخابات در استان از این آسیب‌ها به دور باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولیفقیه در لرستانحجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‎ فقیه در لرستان در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به در پیش بودن انتخابات، گفت: در اسفندماه امسال انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در پیش داریم که ضرورت دارد در راستای برگزاری یک انتخابات با حضور حداکثری مردم تلاش‌های لازم از سوی رسانه‌ها، مدیران و فعالان فرهنگی و سیاسی انجام شود.

وی با تأکید بر لزوم بصیرت‌بخشی در این زمینه، افزود: ایمان و عمل صالح برای فرد و جامعه ضروری است، اما در کنار این‌ها شناخت وظیفه بسیار مهم است؛ اینکه انسان بداند در این مقطع از زمان، خداوند متعال چه وظیفه‌ای از او می‌خواهد، دین خدا چه وظیفه‌ای بر عهده او گذاشته، این همان چیزی است که از او به عنوان بصیرت یاد می‌کنیم.

شاهرخی ادامه داد: اگر کسی نتواند وظیفه خود را تشخیص دهد و به افرادی هم که وظیفه را می‌شناسند مراجعه نکند، این ایمان و علم و تقوا آن آثار شایسته را برای او ندارد. تاریخ مملو است از کسانی که به هنگام و فوری اقدام نکرده‌اند.

امام جمعه خرم‌‎آباد، وظیفه‌شناسی در بحث انتخابات را بسیار مهم دانست و اضافه کرد: در این موقعیت وظیفه ما مشارکت حداکثری در انتخابات است. باید بدانیم هر جایی‌که دشمن آنجا را مورد حمله قرار داد بدانید آنجا جبهه خودی است باید تقویت شود. امروز نوک پیکان بدخواهان داخلی و خارجی به سوی نظام جمهوری اسلامی است تا مردم در انتخابات مشارکت حداکثری نداشته باشند، پس معلوم می‌شود اینجا باید مورد حمایت قرار بگیرد، این یک وظیفه است، این تشخیص وظیفه در کنار ایمان و عمل صالح و تقوا راه نجات است.

آسیب‎‌های انتخاباتی را بشناسیم

شاهرخی در بیان آسیب‌های انتخاباتی، اظهار کرد: متأسفانه سوگند دادن افراد و قومیت‌گرایی برای به‌ دست آوردن رأی بدون توجه به شایسته‌سالاری از جمله آسیب‎‌هایی است که در مسئله انتخابات استان ما وجود دارد. باید همه تلاش کنیم انتخابات در استان از این آسیب‌ها به دور باشد.

وی با تأکید بر اینکه باید طایفه‌گرایی را در مسیر حمایت از ارزش‌ها قرار بدهیم، افزود: نباید در انتخابات دو قطبی ایجاد شود، این نه از نظر اسلام پسندیده است و نه روش امامین انقلاب اسلامی.

نماینده ولی فقیه در لرستان ادامه داد: ما الان شاهد پیشرفت استان‌هایی هستیم که نمایندگان آن‌ها در طول دوره‌های مختلف با هم هماهنگ عمل کردند و با دیگر قوا در استان توانسته‌اند به‌واسطه همدلی و هم‌افزایی بیشتر ارتباط ایجاد کنند و پیشرفت و موفقیت چشمگیری داشته باشند.

وی افزود: حضرت امام خمینی(ره) فرموده‌اند: «از کاندیداها و دوستان آن‌ها انتظار دارم که اخلاق انسانی و اسلامی را در تبلیغ مراعات کنند، از هرگونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت بشود خودداری کنند»، لذا اگر کسی پایبند به این‌ موارد نباشد چگونه می‌تواند وظایف نمایندگی خود را انجام دهد.

امام جمعه خرم‌آباد گفت: همچنین امام راحل(ره) فرموده است: «از ارتکاب خلاف اخلاق و فرهنگ ولو برای پیشبرد مقاصد اسلامی باشد باید پرهیز شود، مبادا خیال کنند که مبارزات انتخاباتی به این معناست که به دیگران بد بگویند، این نشود که یک دسته برای خاطر اینکه کاندیدایی دارند دیگران را بکوبند، اگر برای خداست با هم تفاهم کنند، موظف شرعی هستند که از اختلاف کوبنده دست بردارند.»

این مفسر قرآن کریم با بیان اینکه یک مجلس قوی و انقلابی همراه با نمایندگان شاخص می‌تواند کشور را به آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی که خون‌بهای هزاران شهید است برساند، اظهار کرد: مردم ما باید بدانند به‌واسطه رأیی که می‌دهند، نماینده‌ای که انتخاب می‌شود در امور گوناگون کشور، از جمله در عزل و نصب هزاران نفر، با واسطه یا بی‌واسطه دخالت می‌کند؛ اگر این انتخاب بدون توجه به شایسته‌سالاری باشد، رضای خداوند و نفع مردم را به همراه نخواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات بسیار مهم است اما باید توجه داشت که با بیان مسائل واهی و ایجاد حاشیه مانع از این مشارکت نشویم، اضافه کرد: ممکن است ما به کار یک یا چند نماینده انتقاد داشته باشیم، ولی جایگاه مجلس با جایگاه یک نماینده متفاوت است، این موارد نباید باعث شود مردم با صندوق‌های رأی قهر کنند، بلکه باید کسی را که واجد شرایط و شایسته نمایندگی است پیدا کنید و رأی بدهید.

شاهرخی ادامه داد: در این یازده دوره به واسطه رأی مردم و انتخاب نمایندگان مجلس و تشکیل آن، طرح‌ها و لوایح تأثیرگذار فراوانی را در مسائل گوناگون اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، علمی و آموزشی مشاهده کرده‌ایم لذا این موارد باید برای مردم تبیین شود.

انتهای پیام
captcha