کد خبر: 4176825
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۷

ثبت‌نام 49 نفر برای انتخابات مجلس در لرستان قطعی شد

رئیس ستاد انتخابات لرستان از ثبت‌نام قطعی 49 نفر از داوطلبان انتخابات مجلس در حوزه‌های انتخابیه استان خبر داد.

احسان یاوری، رئیس ستاد انتخابات استان لرستانبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، احسان یاوری، رئیس ستاد انتخابات استان لرستان، امروز، 29 مهرماه در سخنانی گفت: ۴۹ نفر از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزهای اول و دوم در حوزه‌های انتخابیه لرستان ثبت‌نام قطعی کرده‌اند.

وی افزود: به تفکیک حوزه انتخابیه، 18 نفر در خرم‌آباد و چگنی، 10 نفر در بروجرد، هفت نفر در کوهدشت و رومشکان، هفت نفر در دلفان و سلسله، چهار نفر در دورود و ازنا، دو نفر در الیگودرز و یک نفر در شهرستان پلدختر تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند.

یاوری با بیان اینکه داوطلبان هرچه سریع‌تر اطلاعات خود را بارگذاری کنند، اضافه کرد: داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی تا سوم آبان‌ماه امسال برای ثبت‌نام فرصت دارند و براساس اعلام ستاد انتخابات کشور این فرصت تمدید نخواهد شد.

انتهای پیام
captcha